مواد لازم

مواد لازم و آموزش خمیر جادویی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش خمیر جادویی

خمیر جادویی یک نوع خمیر معروف است که برای تهیه نان، پیراشکی و پیتزا مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای یادگیری این روش، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم خمیر جادویی
آرد سفید ۳ تا ۴ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۲ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
خمیر مایه فوری ۳ قاشق چایخوری
شیر ۱ لیوان
روغن مایع ۶ قاشق غذاخوری

دستور تهیه خمیر جادویی

مرحله اول

برای درست کردن خمیر جادویی ابتدا شیر گرم را همراه با ۱ قاشق چایخوری شکر و خمیر مایه فوری در یک کاسه مناسب می‌ریزیم و درب کاسه را می‌گذاریم. سپس کاسه را ۵ تا ۱۰ دقیقه در یک مکان گرم قرار می‌دهیم تا خمیر مایه فعال شود.

مرحله دوم

در این مرحله، تخم مرغ را به همراه بقیه شکر، نمک و روغن مایع در یک کاسه بزرگ مخلوط می‌کنیم تا کاملاً ترکیب شوند. سپس خمیر مایه را به این مخلوط اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم.

مرحله سوم

در این مرحله، آرد را دو بار الک کرده و به آرامی به مخلوط اضافه می‌کنیم. با استفاده از یک قاشق چوبی مواد را هم می‌زنیم تا زمانی که خمیر به دست نچسبد و یکدست و منسجم شود.

مرحله چهارم

بعد از اینکه خمیر جمع شد، آن را روی یک سطح کار می‌گذاریم و خوب ورز می‌دهیم. سپس خمیر را چند بار محکم به سطح کار می‌کوبیم. یک کاسه بزرگ را با کمی روغن چرب کرده و خمیر را درون آن قرار می‌دهیم.

مرحله پنجم

حالا روی خمیر را با سلفون می‌پوشانیم و به مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت در یک مکان گرم قرار می‌دهیم تا خمیر ور بیاید و حجم آن دو برابر شود. بعد از این زمان، خمیر را از کاسه خارج کرده و روی سطح کار منتقل می‌کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله، خمیر را خوب ورز می‌دهیم تا هوای اضافه آن خارج شود. سپس خمیر را به اندازه دلخواه تقسیم کرده و دوباره ۱۵ دقیقه به آن استراحت می‌دهیم؛ سپس برای تهیه غذای مورد نظر خود استفاده می‌کنیم.

مرحله هفتم

این خمیر را می‌توان به مدت ۳ تا ۴ روز در یخچال نگهداری کرد. اگر می‌خواهید خمیر را بیشتر نگهداری کنید، می‌توانید آن را فریز کنید. در حالت فریز، این خمیر تا یک ماه باقی می‌ماند.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا