مواد لازم و آموزش خوراک بادمجان کبابی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش خوراک بادمجان کبابی
خوراک بادمجان کبابی یکی از غذاهای خوشمزه و معروف است که با مواد مختلف درست میشود. اگر میخواهید طرز تهیه این غذا را یاد بگیرید، ادامه مطلب را بخوانید و با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بادمجان | ۴ عدد |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
فلفل سبز | ۲ عدد |
فلفل قرمز | ۱ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۲ حبه |
روغن زیتون | ۳ قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
فلفل قرمز | به مقدار کافی |
دستور پخت خوراک بادمجان کبابی
مرحله اول
برای درست کردن خوراک بادمجان کبابی، ابتدا بادمجانها را بشویید و با دستمال خشک کنید. سپس آنها را روی آتش زغال یا گاز کباب کنید و بعد روی سینی بگذارید تا خنک شوند. بعد از آن، پوست بادمجانها را بگیرید.
مرحله دوم
سپس بادمجانها را روی تخته بگذارید و به صورت مربعهای بزرگ برش دهید و کنار بگذارید. گوجه فرنگیها را بشویید، پوست کنید و به صورت مکعبهای کوچک برش دهید و کنار بگذارید.
مرحله سوم
در این مرحله، پیاز را پوست بکنید، بشویید و به صورت نگینی خرد کنید. یک قابلمه را روی حرارت کم بگذارید و روغن را داخل آن بریزید. وقتی روغن داغ شد، پیازها را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و سبک شوند.
مرحله چهارم
این در حالی که فلفلها را بشویید و ریز خرد کنید و به پیازها اضافه کنید. به مدت ۲ دقیقه تفت دهید و سپس گوجه فرنگیهای خرد شده را اضافه کنید و دوباره تفت دهید. سیرها را پوست کنده و از وسط نصف کنید.
مرحله پنجم
حالا در یک تابه کوچک، کمی روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. سیرها را در آن تابه بگذارید و به مدت ۲ دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود. سپس سیرها را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید.
مرحله ششم
اجازه دهید مواد حدود ۴ دقیقه با حرارت کم بپزند. بعد از آن، بادمجانها را اضافه کنید به همراه فلفل قرمز و سیاه و کمی نمک. همه مواد را به آرامی مخلوط کنید و پس از ۵ دقیقه، جعفری خرد شده به مواد اضافه کنید.
مرحله هفتم
با مواد خوب تفت دهید تا با هم ترکیب شوند. بعد از ۳ دقیقه، خوراک شما آماده است. قابلمه را از روی حرارت بردارید و خوراک بادمجان را در ظرف مناسب سرو کنید و میتوانید با سیبزمینی تنوری یا سرخشده و نان نوش جان کنید.