مواد لازم

مواد لازم و آموزش خوراک بادمجان کبابی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش خوراک بادمجان کبابی

خوراک بادمجان کبابی یکی از غذاهای خوشمزه و معروف است که با مواد مختلف درست می‌شود. اگر می‌خواهید طرز تهیه این غذا را یاد بگیرید، ادامه مطلب را بخوانید و با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان ۴ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
فلفل سبز ۲ عدد
فلفل قرمز ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
فلفل قرمز به مقدار کافی

دستور پخت خوراک بادمجان کبابی

مرحله اول

برای درست کردن خوراک بادمجان کبابی، ابتدا بادمجان‌ها را بشویید و با دستمال خشک کنید. سپس آن‌ها را روی آتش زغال یا گاز کباب کنید و بعد روی سینی بگذارید تا خنک شوند. بعد از آن، پوست بادمجان‌ها را بگیرید.

مرحله دوم

سپس بادمجان‌ها را روی تخته بگذارید و به صورت مربع‌های بزرگ برش دهید و کنار بگذارید. گوجه فرنگی‌ها را بشویید، پوست کنید و به صورت مکعب‌های کوچک برش دهید و کنار بگذارید.

مرحله سوم

در این مرحله، پیاز را پوست بکنید، بشویید و به صورت نگینی خرد کنید. یک قابلمه را روی حرارت کم بگذارید و روغن را داخل آن بریزید. وقتی روغن داغ شد، پیازها را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و سبک شوند.

مرحله چهارم

این در حالی که فلفل‌ها را بشویید و ریز خرد کنید و به پیازها اضافه کنید. به مدت ۲ دقیقه تفت دهید و سپس گوجه فرنگی‌های خرد شده را اضافه کنید و دوباره تفت دهید. سیرها را پوست کنده و از وسط نصف کنید.

مرحله پنجم

حالا در یک تابه کوچک، کمی روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. سیرها را در آن تابه بگذارید و به مدت ۲ دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود. سپس سیرها را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید.

مرحله ششم

اجازه دهید مواد حدود ۴ دقیقه با حرارت کم بپزند. بعد از آن، بادمجان‌ها را اضافه کنید به همراه فلفل قرمز و سیاه و کمی نمک. همه مواد را به آرامی مخلوط کنید و پس از ۵ دقیقه، جعفری خرد شده به مواد اضافه کنید.

مرحله هفتم

با مواد خوب تفت دهید تا با هم ترکیب شوند. بعد از ۳ دقیقه، خوراک شما آماده است. قابلمه را از روی حرارت بردارید و خوراک بادمجان را در ظرف مناسب سرو کنید و می‌توانید با سیب‌زمینی تنوری یا سرخ‌شده و نان نوش جان کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا