مواد لازم و آموزش خوراک بامیه برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش خوراک بامیه
بامیه یک سبزی خوشمزه و مفید است که در ایران رشد میکند. از بامیه در خورشهای مختلف، به ویژه با مرغ و گوشت استفاده میشود. اما در این دستور، بامیه با سیبزمینی و سس گوجهفرنگی درست میشود و از گوشت یا مرغ استفاده نمیشود. این خوراک برای افرادی که گیاهخوار هستند بسیار مناسب است. این خوراک خوشمزه و سبک را میتوانید با نان و سبزی و سایر مخلفات نوش جان کنید. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله خوراک بامیه با ما در سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۳ نفر | |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
گوجه فرنگی | ۳ الی ۴ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
زردچوبه | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
بامیه | نیم کیلو |
سیب زمینی | ۲ عدد متوسط |
سیر | ۱ بوته |
آب جوش | ۳ لیوان |
آب لیمو یا آب غوره | ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری |
آموزش خوراک بامیه
مرحله اول
برای تهیه این خوراک خوشمزه، ابتدا پیاز را بشویید و پوست بکنید. سپس آن را به صورت نگینی خرد کنید. یک قابلمه را با کمی روغن روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. پیازها را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و طلایی شوند.
مرحله دوم
در مرحله بعد، گوجهفرنگیها را بشویید و در غذاساز پوره کنید. سپس این پوره را به پیازهای شفاف اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید. در ادامه رب گوجهفرنگی را هم به آن اضافه کنید و با نمک و فلفل سیاه به تفت دادن ادامه دهید تا مواد کمی بپزند.
مرحله سوم
سپس، وقتی گوجهها و رب گوجه خوب پخته شدند، بامیهها را بشویید و تمیز کنید و به قابلمه اضافه کنید. سیبزمینیها را هم بشویید، پوست بکنید و خرد کنید و به مواد اضافه کنید. در آخر، سیر را نیز به آن اضافه کنید.
مرحله چهارم
حالا، آب جوش را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم حدود ۲ ساعت بپزد تا جا بیفتد. در اواخر پخت، مقداری آب لیمو ترش یا آبغوره اضافه کنید و بگذارید کمی بجوشد. سپس خوراک را از روی حرارت بردارید و با نان، سبزی، پیاز و سایر مخلفات سرو کنید.