مواد لازم و آموزش خوراک جگر گاو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش خوراک جگر گاو
خوراک جگر گاو یکی از غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که میتوانید با مواد مختلف تهیه کنید. اگر میخواهید آموزش کامل و مرحله به مرحله خوراک جگر گاو را ببینید، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
جگر گوساله | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
سیب زمینی | ۲ عدد |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر دارچین | ½ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
آموزش خوراک جگر گاو
مرحله اول
برای شروع تهیه خوراک جگر گاو، ابتدا جگرها را به تکههای بزرگ خرد میکنیم و خوب میشوییم. سپس پیازها را پوست کنده و به صورت خلالی نازک برش میزنیم.
مرحله دوم
در این مرحله، یک تابه بزرگ روی حرارت قرار میدهیم و کمی روغن اضافه میکنیم. سپس پیازها را به تابه میافزاییم و تفت میدهیم تا نرم و شفاف شوند. در ادامه مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به آن اضافه میکنیم.
مرحله سوم
حال باید تفت دادن را ادامه بدهیم تا عطر ادویهها به خوبی خارج شود. سپس رب گوجهفرنگی را به تابه میافزاییم و چند دقیقه تفت میدهیم تا خوب سرخ شود. بعد از آن، جگر خرد شده را به تابه اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
جگر را چند دقیقه تفت میدهیم تا کمی سرخ شود. سپس نصف لیوان آب جوش به تابه اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. در نهایت درب تابه را میگذاریم و اجازه میدهیم جگر برای ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزد.
مرحله پنجم
در این فاصله، سیبزمینیها را پوست کنده و به تکههای کوچک خرد میکنیم. سپس آنها را میشوییم و با یک دستمال تمیز خشک میکنیم. بعد، یک تابه دیگر روی حرارت قرار میدهیم و کمی روغن اضافه میکنیم.
مرحله ششم
سیبزمینیها را به تابه اضافه کرده و به طور کامل سرخ میکنیم. وقتی که جگر پخت، آب لیمو ترش و مقدار نمک را به آن اضافه کرده و اجازه میدهیم آب اضافی درون تابه بخار شود.
مرحله هفتم
زمانی که آب درون تابه تمام شد و خوراک به روغن افتاد، تابه را از روی حرارت برمیداریم. در نهایت، خوراک جگر را در ظرف مناسبی میریزیم و با سیبزمینی سرخکرده تزیین میکنیم.