مواد لازم و آموزش خوراک دال عدس خوزستانی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش خوراک دال عدس خوزستانی
خوراک دال عدس خوزستانی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در خوزستان است که دوش به دوش عدسی میآید. برای یادگیری روش پخت این خوراک خوشمزه به شیوهای ساده و مرحله به مرحله، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
دال عدس | ۲ پیمانه |
سیب زمینی | ۱ عدد بزرگ |
پیاز | ۲ عدد بزرگ |
سیر | ۳ حبه |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
آب نارنج | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
آموزش خوراک دال عدس خوزستانی
مرحله اول
برای درست کردن خوراک دال عدس به سبک خوزستانی، ابتدا دال عدس یا عدسهای قرمز را در یک کاسه آب بگذارید و بگذارید چند ساعت خیس بخورد تا نفخ آن برطرف شود.
مرحله دوم
سپس دال عدس را آبکش کنید و به همراه سه لیوان آب در یک قابلمه بریزید. اکنون سیبزمینی را پوست کنده و خوب بشویید و به صورت مکعبی خرد کنید.
مرحله سوم
سیبزمینیهای خرد شده را به قابلمه دال عدس اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا مواد بپزند. در همین حین، پیازها را به صورت مکعبی یا خلالی خرد کنید.
مرحله چهارم
یک تابه مناسب بر روی حرارت قرار دهید و کمی روغن در آن بریزید. پیازها را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا نرم و شفاف شوند. سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به آن اضافه کنید.
مرحله پنجم
پیاز و ادویهها را کمی تفت دهید. سپس سیر را رنده کرده و به مخلوط اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید. بعد از آن رب گوجهفرنگی را به تابه اضافه کرده و چند دقیقه تفت دهید تا طعم خامیاش گرفته شود.
مرحله ششم
وقتی دال عدس و سیبزمینی کاملاً پختند، ترکیب سیر، پیاز و رب گوجهفرنگی را به قابلمه اضافه کنید و با آب نارنج و نمک مخلوط کنید. اجازه دهید تا مواد به خوبی پخته و آب داخل قابلمه کم شود.
مرحله هفتم
وقتی خوراک کاملاً غلیظ شد، آن را با گوشتکوب یا بلندر کاملاً پوره کنید. اجازه دهید چند دقیقه دیگر روی حرارت بماند تا روغن بیفتد. سپس آن را در ظرف دلخواه سرو کنید و به همراه آب لیمو ترش و نان میل کنید.