مواد لازم و آموزش خوراک دل و قلوه برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش خوراک دل و قلوه
خوراک دل و قلوه یکی از غذاهای خوشمزه و بسیار مغذی است که تهیه آن بسیار ساده است. این خوراک به ویژه برای افرادی که با مشکل کمخونی مواجه هستند مفید است. شما میتوانید این خوراک خوشطعم را به شیوههای مختلف آماده کنید. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خوراک دل و قلوه گوساله، با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
دل و قلوه گوساله | به مقدار لازم |
پیاز متوسط خلالی شده | ۲ عدد |
گوجه فرنگی خرد شده | ۲ تا ۳ عدد |
جعفری خرد شده | ۵۰ گرم |
نمک و زردچوبه | به مقدار لازم |
فلفل سیاه و دارچین | به مقدار لازم |
آموزش خوراک دل و قلوه
مرحله ۱: شستن و خرد کردن دل و قلوهها
ابتدا دل و قلوهها را به خوبی بشویید و بگذارید آب اضافیشان برود. سپس دل و قلوهها را به شکل نوارهای باریک برش بزنید. شما میتوانید آنها را به شکل نگینی یا به هر اندازه که دوست دارید، خرد کنید.
مرحله ۲: شستن و خرد کردن فلفل دلمه
سپس یک فلفل دلمهای سبز را بشویید و خشک کنید. آن را به شکل نوارهای باریک برش بزنید و کنار بگذارید. استفاده از فلفل دلمهای به سلیقه شما بستگی دارد؛ اگر نخواستید میتوانید آن را نادیده بگیرید یا فقط مقدار کمی از آن را به غذا اضافه کنید.
مرحله ۳: خرد کردن گوجهها و پیازها
گوجهها را بشویید و بعد از خشک کردن، ابتدا آنها را به صورت حلقهای برش دهید و سپس هر حلقه را به شکل نوار خرد کنید. آنها را کنار بگذارید. سپس پیازها را پوست بگیرید و بشویید و به شکل خلالی و نازک خرد کنید.
مرحله ۴: شستن جعفری و تفت دادن پیازها
مقداری جعفری را بشویید و روی سبد بگذارید تا آب اضافیش برود. سپس جعفریها را ریز خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت متوسط گرم کنید. سپس پیازهایی که خرد کردهاید را در تابه بریزید و تفت دهید.
مرحله ۵: تفت دادن و پختن دل و قلوهها
زمانی که پیازها نرم شدند، دل و قلوهها را به تابه اضافه کنید و با پیازها تفت دهید تا آب آنها گرفته شود و تمام قسمتهایشان کاملاً تفت داده شوند. در حین تفت دادن، دل و قلوهها را دائماً هم بزنید تا به خوبی بپزند و طعم بگیرند.
“““html
هم بزنید تا خوب مخلوط شوند و با آب میان بافتی خود پخته شوند.
مرحله۶: اضافه کردن ادویهها و فلفل دلمه
حالا مقداری زردچوبه، فلفل سیاه و پودر دارچین را به مواد اضافه کنید. کمی تفت دهید تا عطر ادویهها در غذا پخش شود. سپس فلفل دلمهایها را به دل و قلوهها اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر فلفل دلمه آزاد شده و مزهاش به سایر مواد برود.
مرحله ۷: اضافه کردن گوجه فرنگی و نمک
در مرحله بعد، گوجههای خرد شده را اضافه کنید و دوباره تفت دهید. حتماً از گوجه استفاده کنید تا طعم غذا بهتر شود، چرا که در این دستور از رب گوجه فرنگی استفاده نمیشود. بعد مقداری نمک روی مواد بریزید و خوب مخلوط کنید.
مرحله ۸: اضافه کردن رب نارنج و جعفری
برای اینکه طعم غذا بهتر و کمی ترش شود، مقداری رب نارنج به مواد اضافه کنید. هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند و رب نارنج به خورد مواد برود. سپس جعفریهای خرد شده را روی مخلوط مواد بریزید و کمی تفت دهید تا عطر آنها هم پخش شود.
مرحله ۹: برداشتن تابه از روی حرارت
بعد از اینکه همه مواد خوب مخلوط و پخته شدند و آب دل و قلوهها کشیده شد، تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی از دمای اولیه آرام شود. سپس خوراک دل و قلوه گوساله را داخل یک ظرف مناسب بریزید. در آخر، خوراک دل و قلوه گوساله را با چند برگ جعفری تازه و چند برش لیمو ترش تزئین کنید و به عنوان یک غذای خوشطعم و مقوی همراه با انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.
شاید دوست داشته باشید!
- آموزش خوراک جگر جغور بغور خوشمزه و مخصوص به روش بازاری
- آموزش واویشکا دل و جگر خوشمزه به روش گیلانی
- آموزش خوراک جگر گاو خوشمزه و ساده به روش خانگی
- آموزش جگر آرناووت خوشمزه و لذیذ به روش ترکیهای