مواد لازم و آموزش خوراک سبزیجات تنوری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش خوراک سبزیجات تنوری
خوراک سبزیجات تنوری یکی از غذاهای بینالمللی معروف است که معمولاً بهصورت رژیمی درست میشود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله این خوراک خوشمزه، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیب زمینی | ۲ عدد بزرگ |
کدو سبز | ۱ عدد |
بادمجان | ۱ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
گوجه فرنگی | ۲ عدد بزرگ |
فلفل دلمه ای | ۲ عدد |
روغن مایع | ۵ قاشق سوپخوری |
سیر | ۱ حبه |
اوریگانو یا پودر آویشن | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
پوره گوجه فرنگی | ۲ تا ۳ عدد گوجه |
جعفری | برای تزئین |
آموزش خوراک سبزیجات تنوری
مرحله اول
برای درست کردن خوراک سبزیجات تنوری خوشمزه، اول باید پوست سیب زمینی را بکنیم، سپس آنرا بشوییم و به صورت حلقهای به ضخامت نیم سانتیمتر برش بزنیم. بعد از آن، کدو سبز، گوجه فرنگی و بادمجان را نیز میشوییم.
مرحله دوم
حالا کدو سبز، گوجه فرنگی و بادمجان را نیز به صورت حلقهای به ضخامت نیم سانتیمتر برش میزنیم. سپس فلفل دلمهای را میشوییم،
“““html
سپس بادمجانها را به صورت نوارهای نازک برش میزنیم. بعد از آن برشها را در آب نمک میگذاریم.
مرحله سوم
در این مرحله، بادمجانها را ۱۵ دقیقه در آب نمک نگه میداریم تا تلخی آنها گرفته شود. پس از گذشت این زمان، بادمجانها را آبکشی میکنیم و اجازه میدهیم تا آب اضافیشان خارج شود.
مرحله چهارم
حالا پوره گوجهفرنگی را آماده میکنیم. برای این کار، ابتدا گوجهفرنگیها را شسته و سپس با رنده ریز، آنها را رنده میکنیم تا کاملاً پوره شوند. سپس پوره را در یک قابلمه مناسب میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم تا جوش بیاید.
مرحله پنجم
در این مرحله، پوست سیر را جدا کرده و مانند گوجهفرنگیها با رنده ریز رنده میکنیم. این سیر رنده شده را همراه با پودر آویشن، نمک، فلفل سیاه و اوریگانو به پوره گوجهفرنگی اضافه میکنیم. سپس اجازه میدهیم پوره به غلظت مناسبی برسد.
مرحله ششم
حالا که سس پوره گوجهفرنگی غلیظ شد، قابلمه را از روی حرارت برمیداریم. بعد از آن مقداری از سس را در سینی فر ریخته و سبزیجات خرد شده را به صورت یکی درمیان در سینی میچینیم.
مرحله هفتم
در این مرحله مقداری نمک، فلفل سیاه و روغن مایع روی سبزیجات میریزیم. سپس باقیمانده سس پوره گوجهفرنگی را به آرامی روی سبزیجات میریزیم. فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم تا گرم شود.
مرحله هشتم
حالا روی سینی را با ورق فویل میپوشانیم و سینی را در طبقه وسط فر قرار میدهیم. اجازه میدهیم خوراک سبزیجات به مدت ۳۰ دقیقه درون فر بماند تا کاملاً پخته شود. پس از ۱۵ دقیقه، ورق فویل را برمیداریم.
مرحله نهم
در نهایت، اجازه میدهیم خوراک سبزیجات ۱۵ دقیقه دیگر در فر بماند تا سبزیجات کاملاً پخته و گریل شوند. سپس جعفری را شسته و به صورت ریز خرد میکنیم و روی خوراک میپاشیم و با نان تازه سرو میکنیم. نوش جان!