مواد لازم و آموزش خوراک سوسیس هندی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش خوراک سوسیس هندی
خوراک سوسیس هندی یکی از غذاهای خوشمزه و ساده هند است که با ادویههای مختلف تهیه میشود. برای یادگیری روش کامل و مرحله به مرحله تهیه این خوراک خوشمزه، همراه با سایت رضیم باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیب زمینی | ۲ عدد |
سوسیس | ۴۰۰ گرم |
پیاز بزرگ | ۲ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
مواد لازم سس | |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق چایخوری |
آب لیمو ترش تازه | ½ قاشق غذاخوری |
آب | ½ پیمانه |
آموزش خوراک سوسیس هندی
مرحله اول
برای تهیه خوراک سوسیس خوشمزه، اول سیبزمینیها را پوست میگیریم، سپس آنها را شسته و به قطعات کوچک خرد میکنیم. بعد یک تابه روی حرارت میگذاریم و کمی روغن مایع به آن اضافه میکنیم.
مرحله دوم
حالا منتظر میمانیم تا روغن داغ شود، سپس سیبزمینیهای خرد شده را داخل تابه میریزیم و تفت میدهیم تا کاملاً سرخ و خوشرنگ شوند. در همین حین، پوست سوسیسها را جدا کرده و آنها را به اندازهای که دوست داریم برش میزنیم.
مرحله سوم
در این مرحله، سیبزمینیهای سرخ شده را از تابه خارج میکنیم و سوسیسهای خرد شده را به همان تابه اضافه میکنیم تا کمی تفت بخورند. دقت کنید که سوسیسها زیاد سرخ نشوند.
مرحله چهارم
حالا پوست پیازها را جدا میکنیم، سپس آنها را میشوییم و به قطعات کوچک خرد میکنیم. سپس سوسیسهای تفت داده شده را از تابه خارج میکنیم و پیازها را در همان تابه اضافه کرده و تفت میدهیم.
مرحله پنجم
در این مرحله، به تفت دادن پیازها ادامه میدهیم تا نرم و طلایی شوند. سپس نمک و فلفل سیاه را به آنها اضافه میکنیم و ادامه میدهیم…
“““html
میکنیم و کمی تفت میدهیم. در ادامه رب گوجهفرنگی را درون تابه اضافه میکنیم و به تفت دادن ادامه میدهیم.
مرحله ششم
حالا زمانی که رب گوجهفرنگی سرخ شد و رنگش تغییر کرد، سوسیس و سیبزمینی سرخشده را به آن اضافه میکنیم. در همین حین، برای تهیه سس خوراک، درون یک تابه مناسب مقداری روغن مایع میریزیم، سپس رب گوجهفرنگی را اضافه میکنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله رب را تفت میدهیم تا سرخ شود و رنگش باز شود. سپس آب لیمو ترش تازه را به رب گوجهفرنگی اضافه میکنیم، بعد مخلوط میکنیم و آب را به آن اضافه میکنیم و اجازه میدهیم جوش بیاید.
مرحله هشتم
حالا سس را درون تابهای که خوراک سوسیس وجود دارد میریزیم، سپس مخلوط میکنیم و اجازه میدهیم به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت بماند تا سس به خوبی به خورد سوسیس و سیبزمینی برود. پس از گذشت این زمان، حرارت را خاموش میکنیم.
مرحله نهم
در نهایت مخلوط سوسیس را درون ظرف مورد نظرمان میریزیم، سپس به همراه گوجهفرنگی، خیارشور، کاهو، نوشابه و نان باگت سرو میکنیم. این خوراک شباهت زیادی به سوسیس سیبزمینی ایرانی دارد. نوش جان.