مواد لازم و آموزش خوراک سیب زمینی و گوشت قلقلی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش خوراک سیب زمینی و گوشت قلقلی
خوراک سیب زمینی و گوشت قلقلی یکی از خوراکهای خوشمزه و محبوب کشور ترکیه است که با طعمهای مختلف درست میشود. برای اینکه ببیند چطور این خوراک را به راحتی درست کنید، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیب زمینی | ۱۲ عدد کوچک |
گوشت چرخ کرده | ۴۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۱ حبه |
تخم مرغ | ۱ عدد |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
زیره | ½ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ¼ قاشق چایخوری |
فلفل قرمز | ۱ قاشق چایخوری |
مواد لازم برای سس | |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
کره | ½ قاشق غذاخوری |
روغن | ۱ قاشق غذاخوری |
آویشن | ½ قاشق چایخوری |
آب | ۱٫۵ لیوان |
نمک و فلفل | به مقدار کافی |
آموزش خوراک سیب زمینی و گوشت قلقلی
مرحله اول
برای درست کردن خوراک سیب زمینی و گوشت قلقلی، اول باید سیر و پیاز را با رنده ریز رنده کنید. سپس آب اضافی آنها را بگیرید. بعد سیر و پیاز رنده شده را با گوشت چرخ کرده در یک کاسه بزرگ بریزید.
مرحله دوم
در این مرحله تخم مرغ را به کاسه اضافه کنید، به همراه نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه و زیره. همه مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.
“““html
و مواد را به خوبی ورز میدهیم تا کاملاً منسجم شوند. اگر مایه کوفتهها شل بود، میتوانیم کمی آرد سوخاری به آن اضافه کنیم.
مرحله سوم
حالا مایه گوشت را به شکل کوفتههای کوچکتر از گردو در میآوریم. بعد یک تابه مناسب روی حرارت قرار میدهیم و مقداری روغن داخل آن میریزیم. سپس کوفتهها را به تابه اضافه کرده و تمام قسمتهایشان را به خوبی سرخ میکنیم.
مرحله چهارم
بعد از اینکه کوفتهها را سرخ کردیم، سیبزمینیها را به تابه اضافه میکنیم و آنها را هم چند دقیقه تفت میدهیم تا کمی سرخ شوند. سپس سیبزمینیها و کوفتهها را از تابه خارج کرده و کنار میگذاریم.
مرحله پنجم
در این مرحله کره و روغن را به تابه اضافه میکنیم و اجازه میدهیم کره کاملاً ذوب شود. بعد هم رب گوجهفرنگی را اضافه کرده و چند دقیقه تفت میدهیم تا رنگش تغییر کند و طعم خامیاش گرفته شود.
مرحله ششم
حالا مقداری نمک، فلفل سیاه و آویشن به مخلوط اضافه میکنیم و در نهایت آب را میریزیم. میگذاریم با حرارت زیاد به جوش بیاید. وقتی آب شروع به جوشیدن کرد، حرارت زیر تابه را کم میکنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله سیبزمینیها و کوفتههای قلقلی را درون تابه میچینیم، سپس درب تابه را میگذاریم و اجازه میدهیم غذا به مدت ۴۵ دقیقه بپزد. وقتی آب داخل تابه تبخیر شد و فقط روغن باقی ماند، غذا آماده سرو است.