مواد لازم

مواد لازم و آموزش خوراک عدس و بادمجان برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش خوراک عدس و بادمجان

اگر شما هم لذت درست کردن غذاهای سنتی را می‌بینید، آموزش خوراک عدس و بادمجان می‌تواند گزینه‌ای عالی برای شما باشد. این غذا با استفاده از عدس و بادمجان تهیه می‌شود که هر دو غذاهای بسیار مفیدی محسوب می‌شوند. وقتی این دو ماده غذایی با هم ترکیب می‌شوند، شما یک وعده غذایی خوب و پرانرژی خواهید داشت. نکته خوب این است که بیشتر مواد لازم برای این خوراک در دسترس هستند و نیازی به جستجوی مواد خاص ندارید. همچنین، این خوراک برای گیاه‌خواران هم بسیار مناسب است. خلاصه اینکه، اگر به دنبال یک شام یا ناهار سبک و در عین حال سیرکننده هستید، این خوراک می‌تواند انتخابی مناسب برای شما باشد.

برای تهیه خوراک عدس و بادمجان به روش خانگی و سنتی، ابتدا پیازها را به صورت نگینی خرد کنید و در روغن زیتون تفت دهید. سپس تخم گشنیز را اضافه کنید تا عطرش با پیاز ترکیب شود. بادمجان‌ها را کباب کنید، پوست آن‌ها را بکنید و له کنید و سپس به پیاز داغ اضافه کنید. عدس پخته، نمک، فلفل و سبزی‌های معطر را اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید. پس از اینکه همه چیز کمی سرد شد، ماست را اضافه کنید و خوراک را سرو کنید.

مواد لازم مقدار
پیاز ۲ عدد
ریحان بنفش خشک کمی
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
نعناع خشک ۱ قاشق غذاخوری
بادمجان ۳ عدد
تخم گشنیز ۱ قاشق غذاخوری
ماست پرچرب یا خامه ای ۱ پیمانه
عدس پخته ۳ پیمانه

آموزش خوراک عدس و بادمجان

مرحله 1: تفت دادن پیاز

پیازها را پوست کنده و به صورت نگینی خرد کنید. سپس یک قاشق روغن زیتون را در یک تابه داغ کنید و پیازها را در آن تفت دهید تا طلایی و نرم شوند. حالا یک قاشق تخم گشنیز اضافه کرده تا عطر آن پخش شود.

مرحله 2: آماده‌سازی بادمجان

بادمجان‌ها را با پوست روی شعله مستقیم گاز قرار دهید تا پوست آنها کبابی و چروک شود. بعد از کباب شدن، آنها را کنار بگذارید تا خنک شوند.

مرحله 3: کوبیدن بادمجان

وقتی بادمجان‌ها خنک شدند، پوست آنها را بکنید و با کمک گوشت‌کوب یا چنگال آنها را له کنید. دقت کنید که لازم نیست خیلی له شوند و بافتشان کاملاً از بین برود.

مرحله 4: ترکیب بادمجان و پیاز

بادمجان‌های له شده را به تابه‌ای که پیاز را در آن تفت داده‌اید اضافه کنید و چند دقیقه با هم تفت دهید تا طعم‌ها با هم ترکیب شوند.

“““html

بدید تا بادمجان‌ها هم طعم بگیرن.

مرحله 5: اضافه کردن عدس

عدس پخته را به مخلوط بادمجان و پیاز اضافه کنید. حالا نمک، فلفل سیاه، نعناع خشک و ریحان بنفش خشک را هم اضافه کنید و خوب همه چیز را با هم مخلوط کنید.

مرحله 6: خاموش کردن حرارت

وقتی همه مواد خوب با هم تفت داده شدند، حرارت را خاموش کنید و بگذارید خوراک کمی خنک شود.

مرحله 7: اضافه کردن ماست

بعد از اینکه خوراک کمی خنک شد، یک پیمانه ماست پرچرب را به آن اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا ماست با بقیه مواد خوب ترکیب شود.

مرحله 8: آماده سرو

حالا خوراک عدس و بادمجان شما آماده است. می‌توانید آن را در یک بشقاب بریزید و نوش جان کنید. این غذا هم مغذی و هم خوشمزه است.

دستورهای مرتبط

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

مواد لازم و آموزش خوراک عدس و بادمجان برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده
‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا