مواد لازم

مواد لازم و آموزش خوراک فیله مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش خوراک فیله مرغ

خوراک فیله مرغ با قارچ و هویج، غذایی است که می‌توان آن را هم در دسته «آشپزی سنتی» و هم در غذاهای مدرن جای داد. ترکیب آب نارنج و عسل، طعمی خاص و متفاوت به این غذا می‌دهد که هربار که سرو می‌شود، یک تجربه جدید خواهد بود. در این آموزش، به شما نشان می‌دهیم که چگونه می‌توانید با یک دستور ساده، خوراک فیله مرغ را به شیوه‌ای خوشمزه و خاص درست کنید.

برای تهیه خوراک فیله مرغ با قارچ و هویج، اول باید مرغ‌ها را با مخلوطی از سویا سس، آب نارنج، سیر، فلفل سیاه و عسل طعم‌دار کنید و برای ۱ تا ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا مزه‌دار شوند. هویج‌ها را بخارپز کرده و قارچ‌ها را کمی تفت دهید. سپس فیله‌های مزه‌دار را تفت داده و همراه با قارچ و هویج سرو کنید. همچنین می‌توانید فیله‌ها را در فر بپزید و با سبزیجاتی مانند بروکلی یا کدو سرو کنید.

مواد لازم مقدار
فیله مرغ ۴ عدد
شیر ۳ قاشق غذاخوری
آب نارنج ۲ قاشق غذاخوری
سویا سس ۱.۵ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه ۱ قاشق مرباخوری
عسل ۱ قاشق چای‌خوری
آویشن ۱ قاشق چای‌خوری
سیر ۳ حبه
قارچ ۱۰ عدد
هویج ۱ عدد

آموزش خوراک فیله مرغ

مرحله 1: آماده‌سازی مرغ

اول فیله‌های مرغ را با دقت بشویید و بگذارید در آبکش تا خوب آب آن‌ها برود. بعد، فیله‌ها را در یک کاسه بزرگ بگذارید و به آن‌ها سویا سس، آب نارنج، سیر ریز شده، فلفل سیاه و عسل اضافه کنید.

مرحله 2: طعم دار کردن فیله

با دست‌هایتان مواد را خوب به فیله‌ها بزنید و آرام آرام ماساژ دهید. سپس ظرف را با درپوش یا کیسه پلاستیکی بپوشانید و به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا مزه‌دار شوند.

مرحله 3: آماده‌سازی هویج

در این مرحله، هویج‌ها را پوست کنده و به شکل حلقه‌های دایره‌ای برش دهید. یک قابلمه متوسط را با کمی آب پر کرده و یک سبد بخارپز روی آن قرار دهید. حلقه‌های هویج را در سبد گذاشته و بخارپز کنید تا نرم شوند.

“““html

قرار داده و درب قابلمه را ببندید. هویج‌ها را بخارپز کنید تا نرم شوند ولی هنوز کمی ترد باشند. این کار معمولاً بین ۵ تا ۷ دقیقه طول می‌کشد.

مرحله 4: تفت دادن قارچ‌ها

قارچ‌ها را شسته و خشک کنید، سپس به صورت ورقه‌ای برش بزنید. یک تابه بزرگ را با کمی روغن زیتون گرم کنید و بعد یک قاشق مرباخوری سیر له شده به آن اضافه کنید. قارچ‌های ورقه‌شده را به تابه اضافه کنید و با حرارت متوسط به بالا تفت دهید تا آب آن‌ها کاملاً بخار شود. در این مرحله، نمک و آویشن را اضافه کرده و در آخر شیر را به تابه بریزید و یک دقیقه دیگر تفت دهید. سپس حرارت را خاموش کنید.

مرحله 5: پخت فیله‌های مرغ

بعد از اینکه فیله‌ها مزه‌دار شدند، آن‌ها را از یخچال بیرون آورده و به همراه تمام مواد مزه‌دار شده به تابه داغ منتقل کنید. فیله‌ها را با حرارت بالا تفت دهید تا کاملاً پخته و طلایی شوند. مطمئن شوید که فیله‌ها از هر دو طرف به خوبی پخته و طلایی شده‌اند.

مرحله 6: سرو خوراک

پس از اینکه فیله‌های مرغ کاملاً پخته شدند، آن‌ها را در دیس یا بشقاب سرو قرار دهید. قارچ و هویج بخارپز شده را در کنار فیله‌ها بگذارید تا یک وعده غذایی خوشمزه و متعادل داشته باشید.

مرحله 7: پخت فیله مرغ در فر

اگر می‌خواهید فیله‌های مرغ را در فر بپزید، آن‌ها را روی سینی فر یا توری مخصوص گریل قرار دهید و فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. فیله‌ها را به مدت ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که کاملاً پخته شوند در فر قرار دهید. در حین پخت، می‌توانید فیله‌ها را یک بار برگردانید تا از هر دو طرف به خوبی پخته شوند. پس از پخت، آن‌ها را با قارچ و هویج سرو کنید.

مرحله 8 : افزودن سبزیجات بیشتر

به عنوان یک پیشنهاد، می‌توانید «کلم بروکلی» یا کدو را به این خوراک اضافه کنید. می‌توانید این سبزیجات را همزمان با هویج بخارپز کنید یا در کنار فیله‌ها در فر بپزید تا طعم و مزه‌ای متنوع و خوشمزه به دست بیاورید.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

مواد لازم و آموزش خوراک فیله مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده
‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا