مواد لازم و آموزش خوراک قارچ و اسفناج خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش خوراک قارچ و اسفناج
خوراک قارچ و اسفناج با خامه یک غذای خوشمزه و بینالمللی است که با طعمهای مختلف درست میشود. اگر میخواهید با طرز تهیه این غذا آشنا شوید، با ما در سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
اسفناج | ۲۰۰ گرم |
قارچ | ۵۰۰ گرم |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
خامه | ۲ قاشق غذاخوری |
آرد سفید | ۱ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
سیر | ۲ حبه |
آب لیمو ترش | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت خوراک قارچ خامه ای
ترکیب کردن خامه ، آرد و نمک
برای تهیه خوراک قارچ و اسفناج خامه ای اول خامه را با آرد و مقداری نمک در یک کاسه مخلوط میکنیم. این کار را انجام میدهیم تا گلولههای آرد حل شوند و همه مواد کاملا ترکیب شوند.
تفت دادن پیاز
در این مرحله، یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و روغن زیتون را در آن میریزیم. سپس پیاز را ریز خرد کرده و به تابه اضافه میکنیم و چند دقیقه تفت میدهیم تا پیاز نرم و شفاف شود.
تفت دادن سیر و قارچ
حالا سیر را رنده کرده و به تابه اضافه میکنیم. سیر را فقط برای مدتی کوتاه تفت میدهیم تا عطر آن پخش شود. سپس قارچها را به صورت ورقهای خرد کرده و به تابه میریزیم. قارچها را خوب تفت میدهیم تا سرخ شوند.
افزودن سایر مواد
در این مرحله، مقداری نمک و فلفل سیاه به همراه آب لیمو ترش را به تابه اضافه کرده و با قارچها مخلوط میکنیم. وقتی قارچها خوب سرخ شدند، مخلوط آرد و خامه را به تابه اضافه کرده و حرارت را کم میکنیم.
سرو
بعد از اینکه خامه با قارچها ترکیب شد، اسفناج را به تابه اضافه کرده و برای ۳ تا ۴ دقیقه دیگر با باقی مواد تفت میدهیم. در نهایت، خوراک را در ظرف مورد نظر سرو کرده و داغ داغ میل میکنیم.
نکات پخت خوراک قارچ و اسفناج
خواص قارچ
قارچ یکی از مواد غذایی محبوب در دنیا است و خواص زیادی برای بدن دارد. از مهمترین خواص قارچ میتوان به کاهش کلسترول خون، تقویت حافظه و… اشاره کرد. برای آشنایی با خواص بیشتر قارچ میتوانید مقاله مربوطه را مطالعه کنید.
خواص اسفناج
اسفناج از سبزیجات محبوب در آشپزی ایرانی است. این سبزی همچنین خواص درمانی زیادی دارد که از مهمترین آنها میتوان به پیشگیری از پوکی استخوان و سمزدایی کبد اشاره کرد. اگر به خواص بیشتری از اسفناج علاقهمند هستید، با مقاله دیگر ما همراه باشید.