مواد لازم

مواد لازم و آموزش خوراک لوبیا سبز برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش خوراک لوبیا سبز

خوراک لوبیا سبز یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در سطح جهانی است که به روش‌های مختلف درست می‌شود. این خوراک، که به آن راگو هم می‌گویند، از ترکیب گوشت خورشتی، سیب‌زمینی و لوبیا سبز ساخته می‌شود. این غذا را می‌توان به سلیقه خود با نان یا برنج سرو کرد. برخی از افراد به دلیل بوی لوبیا سبز از غذاهایی که با آن تهیه می‌شود خوششان نمی‌آید، اما این خوراک با ترکیب عالی درست می‌شود و بوی زهم لوبیا سبز اصلاً حس نمی‌شود. برای یادگیری طرز تهیه این غذا در ادامه با وب‌سایت آموزشی و فرهنگی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
گوشت خورشتی 400 گرم
سیب زمینی 1 عدد بزرگ
هویج 2 عدد متوسط
پیاز 1 عدد بزرگ
لوبیا سبز 1 لیوان
فلفل دلمه‌ای 1 عدد
رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق غذاخوری
زردچوبه 1 قاشق چای‌خوری
جعفری 1 دسته کوچک
آب لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
ادویه کاری و روغن به مقدار کافی

دستور پخت خوراک لوبیا سبز

مرحله اول

برای درست کردن خوراک لوبیا سبز خوشمزه، ابتدا لوبیا سبزها را تمیز می‌کنیم، آنها را می‌شوییم و در آبکش می‌گذاریم تا آب اضافی‌شان خارج شود. سپس روی تخته آشپزخانه آنها را خرد کرده و کنار می‌گذاریم.

مرحله دوم

در این مرحله، گوشت را می‌شوییم و در آبکش قرار می‌دهیم تا آب اضافی‌اش برود. سپس آن را روی تخته آشپزخانه گذاشته و به قطعات مکعبی خرد می‌کنیم. هویج‌ها را با پوست‌کن تمیز کرده و می‌شوییم.

مرحله سوم

سپس هویج‌ها را به صورت مستطیل‌های نسبتاً درشت خرد کرده و در تابه‌ای نصف قاشق غذاخوری روغن می‌ریزیم. تابه را روی حرارت ملایم می‌گذاریم و هویج‌ها را در آن می‌ریزیم و تفت می‌دهیم تا نرم شوند.

“““html
مرحله چهارم

در این مرحله تابه را از روی حرارت برمی‌داریم و کنار می‌گذاریم. پیاز را پوست می‌کنیم، می‌شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی خرد می‌کنیم. قابلمه‌ای که می‌خواهیم غذا را در آن بپزیم، روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و کره یا روغن زیتون را داخل آن می‌ریزیم.

مرحله پنجم

سپس پیازها را اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا نرم شوند. بعد از آن، گوشت‌های خرد شده را اضافه می‌کنیم و به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا رنگ آنها کاملاً تغییر کند. سپس زردچوبه و ادویه‌ کاری روی مواد می‌پاشیم و دوباره کمی تفت می‌دهیم.

مرحله ششم

بعد از آن، هویج‌های تفت داده شده را به مواد اضافه می‌کنیم. همچنین تابه‌ای که هویج‌ها را در آن تفت داده‌ایم، روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و رب گوجه‌فرنگی را به آن اضافه می‌کنیم. برای یک دقیقه تفت می‌دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود.

مرحله هفتم

حالا این مواد را به قابلمه اضافه می‌کنیم. سپس به سرعت لوبیاهای خرد شده را هم اضافه کرده و همه مواد را خوب مخلوط می‌کنیم. ۴ لیوان آب داغ روی این مخلوط ریخته و حرارت را ملایم می‌کنیم تا آب به جوش بیاید.

مرحله هشتم

بعد از آن، حرارت را کم می‌کنیم تا خوراک به آرامی بپزد. بعد از تقریباً ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه پخت، فلفل دلمه‌ای را می‌شوییم و کلاهک و دانه‌های داخل آن را جدا می‌کنیم.

مرحله نهم

سپس روی تخته آشپزخانه آن را به صورت نگینی خرد کرده و به غذا اضافه می‌کنیم. بعد از آن، سیب‌زمینی را پوست کرده، می‌شوییم و روی تخته آشپزخانه به مکعب‌های کوچک خرد می‌کنیم و به خوراک اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا ۳۰ دقیقه دیگر بپزد.

مرحله دهم

پس از اینکه همه مواد پخته شدند، مقدار نمک و فلفل خوراک را تنظیم می‌کنیم و اگر دوست دارید کمی آبلیمو هم اضافه می‌کنید. سپس خوراک لوبیا سبز پخته شده را از روی حرارت برمی‌داریم و در ظرف مورد نظر سرو می‌کنیم و با برنج نوش جان می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)
مواد لازم و آموزش خوراک لوبیا سبز برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا