مواد لازم و آموزش خوراک لوبیا و عدس برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش خوراک لوبیا و عدس
خوراک لوبیا و عدس یک غذای خوشمزه و خوشخوراک است که از لوبیا و عدس به همراه قارچ و سیبزمینی درست میشود. میتوانید بسته به سلیقه خود، سبزیجات دیگر هم به آن اضافه کنید. این غذای گیاهی پر از پروتئین است و به افرادی که گیاهخوار هستند، توصیه میشود. این خوراک را میتوان با نان، ترشیهای مختلف و سالاد میل کرد. برای آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه این خوراک خوشمزه، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
لوبیا چیتی | ۱ لیوان |
عدس | نصف لیوان |
پیاز | ۱ عدد |
سیب زمینی | ۱ عدد |
قارچ | ۴ عدد |
نمک و زردچوبه | به مقدار لازم |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذا خوری |
آموزش خوراک لوبیا و عدس
مرحله اول
برای تهیه این خوراک خوشمزه، اول لوبیا چیتی را از شب قبل در آب خیس میکنیم و هر چند ساعت یک بار آب آن را عوض میکنیم تا نفخ آن گرفته شود. سپس یک قابلمه را پر از آب کرده و لوبیاها را به آن اضافه میکنیم.
مرحله دوم
حالا اجازه میدهیم لوبیاها به مدت سه ساعت بپزند. سپس عدس را که شستهایم، اضافه میکنیم و میگذاریم کمی دیگر (حدود ۱۵ دقیقه) بپزد. سیبزمینیها را شسته و پوست کنده و به صورت مکعبی بزرگ خرد میکنیم و به قابلمه اضافه میکنیم.
مرحله سوم
در این زمان، پیازها را شسته و خرد میکنیم. یک تابه را روی حرارت میگذاریم و مقداری روغن به آن اضافه میکنیم تا گرم شود. سپس پیازها را به تابه اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا نرم و طلایی شوند. در این مرحله زردچوبه را هم به پیازها میزنیم.
مرحله چهارم
پس از اینکه پیازها خوب تفت داده شد، قارچها را به دلخواه (به صورت ورقهای یا مکعبی متوسط) خرد کرده و به تابه اضافه میکنیم. سپس آنها را هم تفت میدهیم تا با پیازها خوب مخلوط شود.
مرحله پنجم
وقتی که قارچها خوب سرخ شدند، رب گوجه فرنگی را به آنها اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا رنگ رب باز شود و کمی تیرهتر شود. سپس این مواد سرخ شده را به قابلمه لوبیا اضافه میکنیم و به مدت ۲۰ دقیقه دیگر میگذاریم تا بپزد.
مرحله ششم
در این مرحله مقداری نمک به خوراک اضافه میکنیم. حالا کمی از لوبیاها و سیبزمینیها را از قابلمه خارج کرده و با پشت قاشق یا چنگال آنها را میکوبیم و دوباره به قابلمه برمیگردانیم تا خوراک کمی لعاب بیندازد. سپس خوراک را از روی حرارت برمیداریم و در ظرف سرو میکنیم.