مواد لازم

مواد لازم و آموزش خوراک لوبیا چیتی با پاستا برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش خوراک لوبیا چیتی با پاستا

خوراک لوبیا چیتی با پاستا یک غذای خوشمزه و خاص است که ریشه آن به ایتالیا می‌رسد. در این غذا، معمولاً از سوسیس، لوبیا چیتی و پاستا استفاده می‌شود، اما در این دستور ما به جای سوسیس از مرغ استفاده خواهیم کرد و می‌توانید هر نوع گوشتی که دوست دارید، جایگزین کنید. اضافه کردن پاستا به خوراک لوبیا باعث می‌شود که خوراک غلیظ‌تر و خوشمزه‌تر شود. می‌توانید این خوراک را با نان و ترشیجات و سالادهای مختلف سرو کنید. برای یادگیری تمام مراحل تهیه خوراک لوبیا چیتی با پاستا، تا انتها با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
لوبیا چیتی ۴۵۰ گرم
پاستا فرمی ۵۰ گرم
مرغ ۲ الی ۳ تکه کوچک
پیاز سرخ شده ۳ قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
ادویه و زردچوبه به مقدار لازم

آموزش خوراک لوبیا چیتی با پاستا

مرحله اول

برای درست کردن خوراک لوبیا چیتی خوشمزه به سبک ایتالیایی، ابتدا لوبیا چیتی را از شب قبل در آب بخیسانید و بهتر است چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود.

مرحله دوم

سپس در یک قابلمه آب بریزید و لوبیاها را به آن اضافه کنید و بگذارید حدود ۲ ساعت بپزند. همچنین می‌توانید لوبیاها را در زودپز بپزید تا زمان پخت کمتر شود و تنها یک ساعت زمان ببرد. همچنین تکه‌های مرغ را در یک قابلمه قرار دهید.

مرحله سوم

حالا کمی آب، فلفل سیاه، زردچوبه، نمک و مقداری زنجبیل به مرغ اضافه کنید و بگذارید بپزد. وقتی که لوبیاها کاملاً پخته شدند، آنها را آبکش کرده و به مرغ اضافه کنید. در این مرحله، پیاز را بشویید و پوست بکنید.

مرحله چهارم

سپس پیاز را به صورت نازک خرد کنید. در ادامه یک تابه مناسب بردارید و کمی روغن در آن ریخته و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. وقتی روغن داغ شد، پیازهای خرد شده را اضافه کنید و آنها را تفت دهید.

مرحله پنجم

پیازها را تفت دهید تا کاملاً سرخ و طلایی شوند. سپس رب گوجه فرنگی و ادویه را اضافه کنید و دوباره تفت دهید. وقتی رب گوجه فرنگی رنگ خود را عوض کرد، آن را به مرغ در حال پخت اضافه کنید.

مرحله ششم

حدود ۱۵ دقیقه زمان می‌دهیم تا طعم‌ها با هم ترکیب شوند. سپس ماکارونی را به مخلوط اضافه کرده و بگذارید با مرغ و لوبیا کمی غلیظ شود. در نهایت کمی آب لیموی تازه به آن اضافه می‌کنیم. سپس آن را در ظرف سرو ریخته و با نان سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا