مواد لازم و آموزش خوراک لوبیا چیتی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش خوراک لوبیا چیتی
خوراک لوبیا چیتی یکی از محبوبترین غذاهای سریع در میان مردم دنیاست و معمولاً به عنوان صبحانه مصرف میشود. این خوراک به قدری محبوب است که به عنوان یکی از پرفروشترین غذاهای کنسروئی شناخته میشود. همچنین در صبحانه انگلیسی که یکی از محبوبترین صبحانهها در رستورانهاست، از خوراک لوبیا چیتی استفاده میشود. برای آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه خوراک لوبیا چیتی، در ادامه با رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
لوبیا چیتی | ۲ لیوان |
قارچ | ۶ عدد بزرگ |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
سیر | ۲ حبه |
سیبزمینی | ۱ عدد بزرگ |
گوجهفرنگی | ۱ عدد |
رب گوجهفرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
آبلیمو | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به اندازه کافی |
زردچوبه و روغن | به اندازه کافی |
آموزش خوراک لوبیا چیتی
مرحله اول
برای درست کردن خوراک خوشمزه لوبیا ابتدا لوبیا چیتیها را در یک کاسه بزرگ میریزیم و روی آن آب میریزیم و به مدت ۶ ساعت میگذاریم خیس بخورد. در این مدت دو بار آب آن را عوض میکنیم تا نفخ لوبیاها از بین برود. سپس پیاز را پوست میگیریم.
مرحله دوم
پیاز را شسته و روی تخته آشپزخانه به صورت ریز خرد میکنیم. سپس در یک تابه روغن میریزیم و آن را روی حرارت کم قرار میدهیم تا داغ شود. پیازها را به تابه اضافه کرده و تفت میدهیم تا طلایی شوند.
مرحله سوم
پس از اینکه پیازها طلایی شدند، آنها را در یک بشقاب میریزیم. سپس سیرها را پوست گرفته، شسته و خرد میکنیم و به تابه اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم تا سرخ شوند. گوجهفرنگی را شسته و خرد کرده و به سیر اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
حالا مدام تفت میدهیم تا آب گوجهفرنگی تبخیر شود. سپس رب گوجهفرنگی را میزنیم. لوبیا چیتیها را در آبکش ریخته و میشوییم و به تابه اضافه میکنیم و همه مواد را تفت میدهیم. به مواد ۵ لیوان آب اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
(اگر تابه کوچک است، میتوانید مواد را به یک قابلمه منتقل کنید و ادامه دهید….
“““html
در ابتدا درب قابلمه را روی آن میگذاریم و حرارت را زیاد میکنیم تا آب داخل قابلمه به جوش بیاید. بعد از اینکه آب جوشید، حرارت را کم کرده و اجازه میدهیم لوبیاها به مدت ۳ ساعت خوب بپزند.
مرحله ششم
در حینی که لوبیاها در حال پخت هستند، سیبزمینیها را پوست کنده و میشوییم و سپس آنها را به صورت مکعبی کوچک خرد میکنیم. در یک تابه مقداری روغن ریخته و آن را روی حرارت کم قرار میدهیم تا داغ شود. سپس سیبزمینیها را داخل تابه میریزیم.
مرحله هفتم
حالا باید سیبزمینیها را به آرامی تفت دهیم تا کمی نرم شوند (نباید سرخ شوند) و پس از آن تابه را از روی حرارت بر میداریم و کنار میگذاریم. حالا قارچها را با یک دستمال نمدار تمیز میکنیم و ساقه آنها را خوب میشوییم و سپس خرد میکنیم.
مرحله هشتم
(اگر دوست دارید که خوراک با قطعات بزرگتر قارچ مشخص باشد، میتوانید آنها را درشت خرد کنید) و کنار میگذاریم. بعد از گذشت ۲ ساعت از زمان پخت لوبیاها، سیبزمینیهای نیمپز را همراه با پیاز داغ و قارچهای خرد شده به مخلوط لوبیا چیتی اضافه میکنیم.
مرحله نهم
در آخرین مرحله، فلفل سیاه، زردچوبه و کمی نمک را روی مواد میپاشیم و درب قابلمه را میگذاریم تا یکی دیگر از زمانها، یعنی ۱ ساعت دیگر خوراک بپزد و لوبیا چیتی کاملاً پخته و جا افتاده شود. در پایان پخت، مقداری آبلیمو به خوراک اضافه میکنیم.
مرحله دهم
در انتها، مقدار نمک و فلفل را اندازه میزنیم و در صورت نیاز مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه میکنیم. وقتی که خوراک آماده شد، آن را از روی حرارت برمیداریم و در ظرف مورد نظر سرو میکنیم و میتوانیم آن را با نان بربری یا نان سنگک تازه میل کنیم.
نکات آموزش خوراک لوبیا چیتی
خوراک لوبیا با لوبیا عروس
لوبیا عروس یکی از انواع لوبیاهای خوشمزه است که به خاطر ظاهر خاصش، نمیتوان از آن در خیلی از غذاها استفاده کرد. یکی از خوشمزهترین غذاهایی که میتوانید با این لوبیا درست کنید، خوراک لوبیا است که طعمی مشابه خوراک لوبیا چیتی دارد.