مواد لازم

مواد لازم و آموزش خوراک ماهی سالمون برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش خوراک ماهی سالمون

خوراک ماهی سالمون با سس پستو یکی از غذاهای خوشمزه و معروف جهانی است که با روش‌های مختلفی درست می‌شود. این غذا جزء غذاهای دریایی است و برای کسانی که غذاهای دریایی را دوست دارند، گزینه خوبی است. معمولاً این خوراک بدون نان یا برنج سرو می‌شود، اما چون ما ایرانی‌ها معمولاً غذا را بدون نان یا برنج نمی‌خوریم، می‌توانیم این غذا را هم با نان یا برنج سرو کنیم. به طور خاص، مناسب‌ترین برنج برای کنار این غذا، سبزی پلوی معروف ایرانی است. برای دیدن این آموزش آشپزی دریایی، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای 2 نفر
فیله ماهی سالمون 4 تکه
روغن زیتون ¼ پیمانه
سیر 2 حبه
آب لیمو ترش آب 2 لیموترش
رنده پوست لیمو ترش 2 قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز ½ قاشق چایخوری
ریحان یا جعفری خشک 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور پخت خوراک ماهی سالمون

مرحله اول

برای درست کردن خوراک ماهی سالمون، اول تکه‌های ماهی را می‌شوییم و با یک دستمال تمیز خشک می‌کنیم و در یک سینی کنار هم می‌گذاریم. لیموها را از وسط نصف می‌کنیم و آب آنها را در یک کاسه می‌ریزیم.

مرحله دوم

سپس هسته‌های لیموها را جدا کرده و در یک کاسه می‌ریزیم. بعد روغن زیتون، ریحان یا جعفری خشک و پودر تخم گشنیز را هم به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله، سیرها را پوست کنده و می‌شوییم و سپس رنده ریز می‌کنیم. بعد کمی نمک و فلفل به آن اضافه کرده و روی مواد می‌ریزیم. پوست لیموها را هم رنده کرده و به مواد اضافه می‌کنیم و با قاشق همه مواد را با هم مخلوط می‌کنیم.

مرحله چهارم

سپس این مخلوط را روی تکه‌های ماهی می‌ریزیم تا کاملاً پوشیده شوند. بعد روی سینی را با سلفون می‌پوشانیم و آن را داخل یخچال می‌گذاریم تا ماهی‌ها به مدت 30 دقیقه طعم‌دار شوند.

مرحله پنجم

بعد از این مدت، یک تابه گریل را روی حرارت ملایم می‌گذاریم و قلمو را در روغن زیتون زده و تابه را با آن چرب می‌کنیم. سپس ماهی‌ها را از طرف پوست به آرامی داخل تابه قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم سرخ شوند.

مرحله ششم

بعد از چند دقیقه، با کفگیر به آرامی ماهی‌ها را برمی‌گردانیم تا طرف دیگر آنها هم سرخ شود.

“““html

تقریباً 6 دقیقه زمان نیاز داریم تا هر ماهی سرخ شود. بعد از سرخ کردن ماهی‌ها، آن‌ها را در ظرف مناسب قرار می‌دهیم و با سس سرو می‌کنیم و نوش جان می‌کنیم.

مواد لازم برای سس پستو
ریحان تازه 1 پیمانه
روغن زیتون یک سوم پیمانه
سیر 2 حبه
لیمو ترش 1 عدد
گردو 4 عدد
پنیر پارمزان 4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

طرز تهیه سس پستو

مرحله اول

برای تهیه سس پستو ایتالیایی، ابتدا ریحان‌ها را خوب می‌شوییم و پاک می‌کنیم. سپس آن‌ها را در آبکش قرار می‌دهیم تا آب اضافی‌شان خارج شود. ریحان‌ها را روی تخته آشپزخانه می‌گذاریم و به قطعات کوچک ساطوری می‌کنیم.

مرحله دوم

سیرها را پوست می‌گیریم، می‌شوییم و ریز خرد می‌کنیم. اگر دوست دارید، می‌توانید سیرها را در خردکن بریزید تا ریز شوند. گردوها را نیز پوست می‌گیریم و یک تابه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و گردوها را در آن می‌ریزیم.

مرحله سوم

سپس گردوها را کمی تفت می‌دهیم تا تغییر رنگ دهند. بعد ریحان و سیر خرد شده را به آن‌ها اضافه می‌کنیم. لیموترش را از وسط نصف می‌کنیم و آب آن را در یک ظرف جدا می‌ریزیم و هسته‌ها را جدا می‌کنیم تا به مواد اضافه کنیم.

مرحله چهارم

در مرحله آخر، روغن زیتون را به مخلوط اضافه می‌کنیم و کمی نمک و فلفل و در نهایت پنیر پارمزان را هم می‌زنیم تا همه مواد خوب مخلوط شوند. سس پستو آماده است و می‌توانید آن را در یک پیاله بریزید و با غذا سرو کنید.

مواد لازم و آموزش خوراک ماهی سالمون برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا