مواد لازم و آموزش خوراک مرغ روسی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش خوراک مرغ روسی
خوراک مرغ روسی یکی از غذاهای خوشمزه و مجلسی کشور روسیه است که مخصوص مراسم های ویژه تهیه می شود. برای یادگیری روش تهیه این غذا به صورت کامل و مرحله به مرحله، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
پایین ران مرغ | ۸ عدد |
خامه | ۲۰۰ گرم |
شیر | ۱ لیوان |
آب مرغ | ۱ لیوان |
کره | ۵۰ گرم |
پنیر پارمزان | ۵۰ گرم |
سیر | ۲ حبه |
آویشن | ۱ قاشق چایخوری |
پاپریکا | ۱ قاشق چایخوری |
پودر پیاز | ۱ قاشق چایخوری |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن، نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
آموزش خوراک مرغ روسی
مرحله اول
برای تهیه خوراک مرغ روسی، ابتدا یک تابه بزرگ روی حرارت قرار میدهیم. سپس کره را با کمی روغن به تابه میافزاییم و میگذاریم کره ذوب شود. بعد، رانهای مرغ را به تابه اضافه میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله، رانهای مرغ را به خوبی تفت میدهیم تا همه طرفهای آنها کاملاً سرخ شود. پس از سرخ شدن کامل، آنها را از تابه خارج کرده و کنار میگذاریم.
مرحله سوم
اکنون سیرها را رنده میکنیم و در تابه تفت میدهیم تا عطرشان آزاد شود. سپس، آویشن، پودر پیاز، پاپریکا و مقداری نمک و فلفل سیاه را به تابه اضافه کرده و یک دقیقه دیگر هم تفت میدهیم.
مرحله چهارم
در این مرحله، خامه را به آب مرغ اضافه کرده و با هم ترکیب میکنیم تا رقیق شود. سپس این ترکیب را به همراه شیر به تابه اضافه کرده و میگذاریم جوش بیاید. در همین زمان، فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم.
مرحله پنجم
پس از اولین جوشیدن مواد، رانهای مرغ را به تابه برمیگردانیم. حالا آب لیمو ترش را هم اضافه کرده و کمی هم میزنیم. وقتی که مواد خوب ترکیب شدند، درب تابه را با فویل میپوشانیم و آن را به فر منتقل میکنیم.
مرحله ششم
چند سوراخ کوچک روی فویل ایجاد میکنیم تا بخار خارج شود و اجازه میدهیم خوراک به مدت ۴۰ دقیقه در فر بماند. در ۵ دقیقه پایانی، پنیر پارمزان را اضافه کرده و روی خوراک را گریل میکنیم تا طلایی و خوشمزه شود. سپس میتوانید آن را سرو کنید.