مواد لازم

مواد لازم و آموزش خوراک مرغ فرانسوی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش خوراک مرغ فرانسوی

خوراک مرغ فرانسوی یکی از غذاهای کلاسیک و محبوب است که طعم لطیف و ظاهری زیبا دارد و می تواند سفره شما را زیباتر کند. در این غذا، طعم آبدار مرغ با سس خامه‌ای ملایم و قارچ ترکیب می‌شود و طعمی بی‌نظیر و فراموش‌نشدنی می‌سازد. با وجود اینکه تهیه آن ساده به نظر می‌رسد، طعمی دارد که شما را به یاد رستوران‌های فرانسوی می‌اندازد. حتماً این دستور را امتحان کنید تا طعم خوشمزه و آسانی تهیه آن را در خانه تجربه کنید.

برای تهیه خوراک مرغ فرانسوی به سبک خانگی، ابتدا سینه‌های مرغ را با پیاز، زردچوبه، ادویه‌جات و پودر تخم گشنیز مزه‌دار کرده و در یخچال می‌گذاریم تا استراحت کند. سپس، قارچ و فلفل دلمه‌ای را با سس سفید و آب مرغ مخلوط کرده و روی مرغ مزه‌دار شده می‌ریزیم. مرغ را در فر پیش‌گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم تا بپزد. در نهایت، سس خامه و آب لیمو را گرم کرده و روی مرغ پخته ریخته و با پلو سرو می‌کنیم.

مواد لازم مقدار
قارچ خرد شده ۱ پیمانه
خامه ۱ پیمانه
آب مرغ ۱/۲ پیمانه
فلفل دلمه نگینی خرد شده ۱/۳ پیمانه
سس سفید یک و ۱/۲ پیمانه
سینه مرغ متوسط ۳ عدد (۶ نیمه سینه)
آب لیمو ترش تازه ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

آموزش خوراک مرغ فرانسوی

مرحله 1: مزه‌دار کردن مرغ

ابتدا سینه‌های مرغ را بعد از شستن و خشک کردن، با پیاز خرد شده، زردچوبه، ادویه دلخواه، پودر تخم گشنیز، نمک و فلفل خوب مزه‌دار کنید. این مرحله باعث می‌شود مرغ طعمی عمیق و خوشمزه بگیرد. سپس آن‌ها را برای یکی دو ساعت در یخچال بگذارید تا مزه‌ها بهتر به خورد مرغ بروند.

مرحله 2: آماده‌سازی مخلوط قارچ و فلفل دلمه‌ای

در این مرحله، قارچ و فلفل دلمه‌ای خرد شده را با سس سفید و آب مرغ به خوبی مخلوط کنید. این مخلوط باید قوام خوبی داشته باشد و عطر و طعمی خوشمزه به آن بدهد.

مرحله 3: چیدن مرغ در ظرف

سینه‌های مرغ مزه‌دار شده را در ظرفی که قبلاً کمی چرب کرده‌اید بچینید. سپس مخلوط قارچ و فلفل دلمه‌ای را روی سینه‌های مرغ بریزید. این کار باعث می‌شود مرغ در حین پخت با طعم و عطر قارچ و فلفل دلمه‌ای خوشمزه‌تر شود.

مرحله 4: پخت در فر

ظرف مرغ را بپوشانید و آن را در فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم شده است قرار دهید. بگذارید برای…

“““html

مدت زمان پخت مرغ در فر بین یک ساعت تا یک ساعت و نیم است. این زمان کافی است تا مرغ به طور کامل پخته و نرم شود.

مرحله 5: آماده‌سازی سس خامه و لیمو

بعد از اینکه مرغ پخت، آب لیمو تازه را با خامه ترکیب کنید. این مخلوط را برای ۵ دقیقه کنار بگذارید، سپس آن را به سس داخل قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد به خوبی مخلوط شوند.

مرحله 6: گرم کردن سس

مخلوط سس را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی گرم شود. حواستان باشد که سس نباید بجوشد، فقط کافی است گرم شود تا بتوانید آن را روی مرغ بریزید.

مرحله 7: سرو کردن

سس گرم را روی سینه‌های مرغ بریزید. این غذای خوشمزه را می‌توانید با برنج سرو کنید تا یک وعده غذایی کامل و لذیذ داشته باشید. اگر دوست دارید، می‌توانید با قارچ سرخ شده غذا را تزئین کنید تا زیبا و خوش‌طعم‌تر شود. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)
مواد لازم و آموزش خوراک مرغ فرانسوی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا