مواد لازم و آموزش خوراک مرغ و بادام هندی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش خوراک مرغ و بادام هندی
خوراک مرغ و بادام هندی یکی از غذاهای خوشمزه و ساده است که به روشهای مختلف درست میشود. برای یادگیری دستور پخت کامل و مرحلهای خوراک مرغ و بادام هندی، تا انتهای این مطلب با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۴۰۰ گرم |
سفید تخم مرغ | ۳ عدد |
نشاسته ذرت | ۲ قاشق چایخوری |
حریره سیر | ۲ حبه |
شکر قهوه ای | ۱ قاشق مرباخوری |
سرکه سیب | ۱ قاشق مرباخوری |
روغن آفتابگردان | ۳ قاشق سوپخوری |
استاک مرغ | ⅔ پیمانه |
بادام هندی نمکی و بو داده | ½ پیمانه |
فلفل قرمز و نمک | از هر کدام ½ قاشق چایخوری |
آموزش خوراک مرغ و بادام هندی
مرحله اول
برای درست کردن خوراک مرغ و بادام هندی خوشمزه، اول سفیده تخم مرغ را در یک کاسه مناسب بریزید و با همزن خوب هم بزنید تا حالت لختگی آن از بین برود. سپس نشاسته ذرت و نمک را اضافه کنید.
مرحله دوم
حالا سفیده تخم مرغ را دوباره خوب هم بزنید تا مخلوط شود. بعد سینه مرغ را به اندازه دلخواه خرد کرده و به کاسه اضافه کنید. کاسه را در یخچال بگذارید تا مرغ کمی استراحت کند.
مرحله سوم
در مرحله بعد، شکر قهوهای، سرکه سیب، حریره سیر، و استاک مرغ را با هم مخلوط کنید. سپس یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم بگذارید و مقداری روغن مایع در آن بریزید تا روغن گرم شود.
مرحله چهارم
حالا مخلوط شکر قهوهای را به تابه اضافه کنید و مدام هم بزنید تا شکر حل شده و سس یکدست شود. سپس یک تابه دیگر را روی حرارت بگذارید و مقداری روغن مایع به آن اضافه کنید.
مرحله پنجم
حالا فیلههای مرغ را در تابه بچینید و خوب سرخ کنید. سپس سس را به تابه اضافه کنید و بگذارید سس غلیظ شود. در نهایت بادام هندی بو داده را اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید.
مرحله ششم
بعد از آماده شدن، تابه را از روی حرارت بردارید. خوراک مرغ و بادام هندی را در ظرف دلخواه بکشید و کمی گشنیز خرد شده روی آن بپاشید و سرو کنید. نوش جان.