مواد لازم و آموزش خوراک نخود فرنگی هندی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش خوراک نخود فرنگی هندی
خوراک نخود فرنگی هندی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب کشور هند است که در آن از ادویههای مختلفی استفاده میشود. برای یادگیری کامل طرز تهیه خوراک نخود فرنگی هندی، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ شده | ۴۰۰ گرم |
نخود سبز پخته شده | ۱ فنجان |
سیب زمینی | ۲ عدد متوسط |
پیاز نگینی خرد شده | ۲ عدد |
پودر سیر | ۱ قاشق چای خوری |
پودر زنجبیل | ۱ قاشق چای خوری |
پودر زیره | ۱ قاشق چای خوری |
پودر تخم گشنیز | ۱ قاشق چای خوری |
زردچوبه | ۱ قاشق چای خوری |
فلفل قرمز | ۱ قاشق چای خوری |
پودر دارچین | ۱ قاشق چای خوری |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذا خوری |
گشنیز خرد شده | ۲ قاشق غذا خوری |
نمک | به مقدار کافی |
آموزش خوراک نخود فرنگی هندی
مرحله اول
برای درست کردن خوراک نخود فرنگی خوشمزه به سبک هندی، ابتدا پیاز را به صورت نگینی کوچک خرد کن. سپس یک تابه مناسب روی حرارت بگذار و مقداری روغن به آن اضافه کن. بعد، پیاز خرد شده را به تابه بیفزایید.
مرحله دوم
در این مرحله، پیاز را خوب تفت بده تا نرم و شفاف شود. بعد، پودر سیر، پودر زنجبیل، پودر زیره، پودر تخم گشنیز، زردچوبه، فلفل قرمز، پودر دارچین و کمی نمک را به تابه اضافه کن.
مرحله سوم
حال ادویهها را برای چند دقیقه با پیاز تفت بده تا عطر آنها بیرون بیاید و خامیشان گرفته شود.
“`
در ادامه، گوشت چرخ کرده را به مخلوط اضافه میکنیم و آن را به خوبی تفت میدهیم تا رنگ گوشت تغییر کند و کمی سرخ شود.
مرحله چهارم
زمانی که رنگ گوشت تغییر کرد، رب گوجهفرنگی را به آن اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم. سپس ۱ لیوان آب روی آن میریزیم تا گوشت را بپوشاند. درب ظرف را میگذاریم تا با حرارت ملایم بپزد.
مرحله پنجم
میتوانیم سیبزمینیها را به دو روش به این غذا اضافه کنیم. میتوانیم آنها را جداگانه سرخ کنیم و سپس به غذا اضافه کنیم یا اینکه آنها را خام و بدون سرخ کردن به غذا اضافه کنیم و بگذاریم درون خوراک بپزند.
مرحله ششم
سیبزمینیها را خوب میشوییم و پوست میکنیم و سپس به شکل مکعبی خرد میکنیم. در آخرین مرحله پخت، سیبزمینی و نخودفرنگی و گشنیز خرد شده را به ماهیتابه اضافه میکنیم تا خوراک به روغن بیفتد. سپس میتوانیم آن را با نان یا برنج سرو کنیم.