مواد لازم و آموزش خوراک هویج و لوبیا برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش خوراک هویج و لوبیا
خوراک هویج و لوبیا یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه در ترکیه است که به روشهای مختلف پخته میشود. برای یادگیری کامل مراحل تهیه این غذا، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
لوبیا سفید یا لوبیا عروس | ۲ پیمانه |
هویج متوسط | ۴ عدد |
پیاز بزرگ | ۱ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق سوپخوری |
استاک سبزیجات یا آب | ۲ لیتر |
پودر زنجبیل | ¼ قاشق چایخوری |
روغن یا کره | ۱ قاشق سوپخوری |
جعفری | ۳ قاشق سوپخوری |
آب نارنج یا آب لیمو ترش تازه | ۱ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
آموزش خوراک هویج و لوبیا
مرحله اول
برای تهیه خوراک هویج و لوبیا خوشمزه، ابتدا لوبیا سفید یا لوبیا عروس را در یک کاسه میریزیم و آن را میشوییم تا گرد و غبارش پاک شود. سپس کاسه را تا نیمه پر از آب میکنیم و اجازه میدهیم که لوبیا در آب بماند.
مرحله دوم
حالا اجازه میدهیم لوبیا به مدت ۱۲ ساعت در آب بماند تا خیس بخورد. برای کاهش نفخ لوبیا، طی این ۱۲ ساعت، آب آن را دو مرتبه عوض میکنیم. بعد از این مدت، لوبیا را درون آبکش میریزیم و آبکشی میکنیم.
مرحله سوم
در این مرحله، لوبیا را درون یک قابلمه مناسب میریزیم و استاک سبزیجات یا آب را به آن اضافه میکنیم. سپس قابلمه را روی حرارت قرار میدهیم و اجازه میدهیم لوبیا به مدت ۲ ساعت در آب جوش به خوبی بپزد و نرم شود. در همین حین، هویجها را میشوییم.
مرحله چهارم
حالا پوست هویجها را جدا میکنیم و سپس آنها را به صورت نگینی ریز خرد میکنیم. همچنین پوست پیاز را جدا کرده و میشوییم و بعد به صورت نگینی خرد میکنیم. سپس یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار میدهیم.
مرحله پنجم
در این مرحله مقداری کره یا روغن را به تابه اضافه میکنیم و…
“““html
ما روغن مایع را درون تابه میریزیم، سپس به سرعت پیازهای خورد شده را اضافه کرده و آنها را تفت میدهیم تا نرم و شفاف شوند. بعد از آن، هویجهای خرد شده را به تابه اضافه میکنیم و دوباره تفت میدهیم.
مرحله ششم
حالا رب گوجهفرنگی را به تابه حاوی هویج اضافه میکنیم و ادامه میدهیم به تفت دادن تا بوی خامی رب گوجهفرنگی از بین برود و رنگ آن باز شود. سپس این مخلوط هویج و رب را به قابلمه حاوی لوبیا اضافه میکنیم و به خوبی هم میزنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله، وقتی که رنگ رب گوجهفرنگی در خوراک تغییر کرد، آب لیمو ترش تازه را همراه با پودر زنجبیل به خوراک لوبیا و هویج میزنیم و خوب میکس میکنیم. بعد اجازه میدهیم خوراک بپزد و جا بیفتد و هویج هم نرم شود.
مرحله هشتم
حالا نمک و فلفل سیاه را به اندازه دلخواه به خوراک اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. اگر خوراک خیلی غلیظ بود، میتوانید مقداری از آن را درون غذاساز بگذارید و پوره کنید، سپس دوباره آن را به قابلمه برگردانید.
مرحله نهم
در ادامه، سبزی جعفری را میشوییم، بعد درون آبکش میگذاریم تا آب اضافیاش خارج شود. سپس جعفری را روی تخته برش گذاشته و بهصورت ریز خرد میکنیم و در انتهای پخت به خوراک اضافه میکنیم.
مرحله دهم
در نهایت، در ۱۰ دقیقه آخر پخت خوراک لوبیا و هویج، جعفری خرد شده را اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا عطر جعفری خارج شود. در آخر خوراک را در ظرف دلخواهمان میریزیم و به همراه نان تازه سرو میکنیم. نوش جان!