مواد لازم و آموزش خوراک کدو حلوایی و عدس برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش خوراک کدو حلوایی و عدس
خوراک کدو حلوایی و عدس یکی از غذاهای خوشمزه ای است که مخصوص فصل پاییز تهیه می شود و انواع طعم های مختلف دارد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه این خوراک خوشمزه، ادامه مطلب را بخوانید. سایت آموزشی رضیم در خدمت شماست.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
کدو حلوایی | ۱ عدد کوچک |
عدس | ۱ پیمانه |
پیاز | ۲ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
آب نارنج | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
آموزش خوراک کدو حلوایی و عدس
مرحله اول
برای درست کردن خوراک کدو حلوایی و عدس، ابتدا کدو حلوایی را از وسط برش بزنید و دانه های آن را جدا کنید. بعد از آن، پوست کدو را بکنید و گوشتش را به همراه یک لیوان آب در یک قابلمه بریزید.
مرحله دوم
قابلمه را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید کدو حلوایی به خوبی بپزد. وقتی کدو حلوایی پخته شد و آب آن تمام شد، آن را از روی حرارت بردارید.
مرحله سوم
در حین پخت کدو، عدس را تمیز کنید و با آب بشویید. سپس آن را در یک قابلمه دیگر بریزید و به آن دو لیوان آب اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا عدس پخته و نرم شود.
مرحله چهارم
بعد از پخته شدن عدس، آن را در آبکش بریزید و کنار بگذارید. پیازها را به شکل ریز خرد کنید. سپس یک تابه روی حرارت بگذارید و پیاز را با کمی روغن داخل آن سرخ کنید.
مرحله پنجم
پیاز را خوب تفت دهید تا سبک شود. بعد از آن مقداری نمک، فلفل و زردچوبه به آن اضافه کنید و دوباره تفت دهید. حالا رب گوجهفرنگی را به تابه اضافه کرده و خوب سرخ کنید.
مرحله ششم
حالا عدس و کدو حلوایی پخته شده را به تابه اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا خوراک مزه دار شود. وقتی خوراک جا افتاد، آب نارنج را به آن اضافه کنید. در نهایت، خوراک را در ظرف مناسبی سرو کنید و کنار آن نان بگذارید.