مواد لازم و آموزش خوراک گوجه بادمجان برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش خوراک گوجه بادمجان
خوراک گوجه بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه و گیاهی است که سرشار از ویتامینها میباشد. این خوراک را میتوان به روشهای مختلف و با انواع مختلف گوشت تهیه کرد، اما نوع گیاهی آن برای افرادی که بادمجان را دوست دارند، بسیار لذیذ است. این خوراک یکی از سادهترین غذاهایی است که میتوان با بادمجان درست کرد و میتوان آن را با نان یا برنج به عنوان خورشت سرو کرد. برای یادگیری دقیق و کامل تهیه خوراک گوجه بادمجان، ادامه مطلب را در سایت آموزشی رضیم دنبال کنید.
مواد لازم خوراک گوجه بادمجان | |
بادمجان متوسط | ۴ عدد |
کدو | ۴ عدد |
گوجه فرنگی بزرگ | ۲ عدد |
سیب زمینی | ۱ عدد |
پیاز متوسط | ۱ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و زردچوبه | به میزان لازم |
آب | ۱ استکان |
آموزش خوراک گوجه بادمجان
مرحله اول
برای تهیه خوراک خوشمزه با گوجه فرنگی و بادمجان، ابتدا کدو و بادمجانها را شسته و پوست میکنیم. سپس آنها را به صورت ورقهای برش میزنیم و کمی بدون روغن روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا آب آنها کم شود.
مرحله دوم
با این روش، بادمجانها و کدوها روغن زیادی به خود نمیگیرند. بعد از این، آنها را از تابه خارج میکنیم و درون تابه کمی روغن اضافه میکنیم تا کدوها را سرخ کنیم. کدوها را با شعله کم سرخ کرده و پس از آن، بادمجانها را هم میپزیم.
مرحله سوم
پیاز را شسته و پوست میکنیم و به صورت نگینی خرد میکنیم. سپس در تابه با کمی روغن پیازها را تفت میدهیم. سیب زمینیها را نیز شسته و پوست میکنیم و به صورت نگینی خرد میکنیم. سپس سیب زمینیهای خرد شده را به پیازهای تفت داده شده اضافه میکنیم و کمی تفت میزنیم.
مرحله چهارم
سپس کمی زردچوبه اضافه میکنیم. گوجه فرنگیها را خرد کرده و به مخلوط اضافه میکنیم و مخلوط را تفت میزنیم. بعد از آن، رب گوجه فرنگی و نمک را اضافه کرده و یک استکان آب را میریزیم. درب قابلمه را گذاشته و میگذاریم چند دقیقه بجوشد. بعد از جوش آمدن، کدو و بادمجانها را به آرامی داخل قابلمه قرار میدهیم.
مرحله پنجم
در این مرحله، درب قابلمه را میگذاریم و اجازه میدهیم تا خوراک برای یک ساعت با شعله کم پخته شود. مقدار آب را باید کم بریزیم تا خوراک مزه آب نبرد و به صورت بخار و آب گوجه فرنگی پخته شود. زمان پخت این خوراک یک ساعت است.
مرحله ششم
اگر بعد از یک ساعت خوراک آبکی به نظر میرسد، درب قابلمه را باز کنید یا کمی نیمهباز بگذارید تا آب اضافی آن تبخیر شود. همچنین میتوانید با اضافه کردن دو حبه سیر به همراه سیبزمینی، طعم آن را بهتر کنید.