مواد لازم و آموزش خوراک گوشت ترکیه ای برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش خوراک گوشت ترکیه ای
خوراک گوشت ترکیه ای غذایی خوشمزه است که از ترکیب گوشت و سبزیجاتی مانند بادمجان، سیب زمینی و گوجه درست میشود. این غذا را میتوان در ظرفهای مخصوص داخل فر درست کرد. معمولاً این غذا را میتوان با نان یا برنج میل کرد. همانطور که از نامش پیداست، این غذا اصالتاً متعلق به کشور ترکیه است و میتوان آن را در دیزیهای مخصوص برای هر نفر هم تهیه و سرو کرد.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت بدون استخوان | ۵۰۰ گرم |
سیب زمینی | ۲ عدد متوسط |
بادمجان | ۲ عدد |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد |
پیاز | ۲ عدد |
سیر | ۳ حبه |
فلفل سبز تند | ۱ عدد |
گوجه | ۲ عدد |
ادویه گوشت و پاپریکا و فلفل قرمز | به مقدار لازم |
فلفل سیاه و نمک | به مقدار لازم |
رب گوجه | ۲ قاشق غذا خوری |
روغن زیتون | کمی |
دستور پخت خوراک گوشت ترکیه ای
مرحله اول
برای درست کردن خوراک گوشت و سبزیجات به روش ترکیه ای، ابتدا فلفل دلمهای را روی گاز یا منقل کبابی میکنیم. سپس آنها را به شکل کوچک خرد میکنیم. گوشت را میشوییم و به شکل مکعبی برش میزنیم و کنار میگذاریم.
مرحله دوم
در این مرحله، گوجهفرنگی، بادمجان و سیبزمینی را به شکل مکعبی یا حبهای برش میزنیم. پیاز را نیز میشوییم، پوست میگیریم و به شکل کوچک خرد میکنیم. حالا یک ظرف مناسب برای فر آماده میکنیم.
مرحله سوم
همه مواد را داخل ظرف میریزیم. سپس گوشت را اضافه میکنیم. فلفل سبز را به شکل خیلی ریز خرد میکنیم و بعد ادویهها را اضافه میکنیم. سپس سیر را با رنده ریز رنده کرده و به مواد اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
رب گوجه را با یک و نیم لیوان آب مخلوط میکنیم تا خوب حل شود. سپس آن را به مواد اضافه میکنیم. درب ظرف را با آلومینیوم یا خمیر نان میپوشانیم و داخل فر میگذاریم تا با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲ ساعت بپزد تا گوشت خوب پخته و خوراک جا بیفتد.
مرحله پنجم
شما میتوانید فلفل دلمهای را کبابی نکنید، اما اگر آن را کبابی کنید، طعم بهتری به خوراک میدهد. همچنین این غذا به آب زیادی نیاز ندارد، زیرا گوشت و گوجهفرنگی خود آب میاندازند و استفاده از آب زیاد میتواند طعم غذا را کاهش دهد.