مواد لازم

مواد لازم و آموزش خوراک گوشت و بادمجان برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش خوراک گوشت و بادمجان

خوراک گوشت و بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب است که تهیه آن به آسانی و با سرعت انجام می‌شود. اگر می‌خواهید تمام مراحل آماده‌سازی خوراک گوشت و بادمجان را یاد بگیرید، با سایت آموزشی چی‌شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان ۳ عدد
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز یک عدد
سیر یک حبه
فلفل دلمه رنگی یک عدد
رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری
رزماری یک شاخه
روغن، دارچین و پاپریکا به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

آموزش خوراک گوشت و بادمجان

مرحله اول

در ابتدا، بادمجان‌ها را خوب بشویید و پوست آنها را بگیرید. سپس با چاقو برش‌های نازک به اندازه دو بند انگشت روی بادمجان ایجاد کنید. مراقب باشید که بادمجان‌ها را بیش از حد خالی نکنید تا سوراخ نشوند.

مرحله دوم

روی بادمجان‌ها کمی نمک بپاشید تا تلخی آنها گرفته شود. حدود یک ساعت صبر کنید و بعد بادمجان‌ها را بشویید. اگر می‌خواهید، می‌توانید بادمجان‌ها را برای یک ساعت در آب نمک بخیسانید.

مرحله سوم

در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. پیاز و سیر را که به صورت ریز خرد کرده‌اید در تابه سرخ کنید تا رنگ آنها طلایی شود. کمی زردچوبه اضافه کنید تا رنگ غذا بهتر شود.

مرحله چهارم

سپس گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. فلفل دلمه‌ای را که به شکل کوچک خرد کرده‌اید نیز به مخلوط اضافه کنید و کمی تفت دهید.

مرحله پنجم

حالا نمک، فلفل سیاه، دارچین، پاپریکا و رزماری را به مخلوط اضافه کنید و خوب تفت دهید. سپس مغز بادمجان‌هایی را که خالی کرده‌اید، ریز کنید و به مخلوط گوشتی اضافه کنید و خوب تفت دهید.

مرحله ششم

در نهایت، یک قاشق رب گوجه فرنگی به مواد اضافه کنید و خوب تفت دهید. سپس یک استکان آب روی مواد بریزید و اجازه دهید تا چند دقیقه بپزد تا مواد با هم ترکیب و غلیظ شوند.

مرحله هفتم

اکنون نوبت بادمجان‌هاست. در یک تابه، مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط بادمجان‌ها را که آب اضافی آنها را گرفته‌اید، سرخ کنید تا رنگ آنها طلایی شود.

مرحله هشتم

در ادامه، بادمجان‌های سرخ شده را در برش‌های قبلی قرار دهید و مخلوط گوشتی را روی آنها بریزید. بگذارید حدود ۱۰ دقیقه بپزند تا طعم‌ها بهتر ترکیب شوند.

“““html

در این مرحله، بادمجان‌ها را در یک ظرف پیرکس مناسب مرتب کنید، زیرا در نهایت همین ظرف را برای سرو غذا استفاده خواهید کرد. سپس مقداری از مواد گوشتی را در برش‌های بادمجان بریزید و روی آن‌ها یک گوجه‌گیلاسی یا یک حلقه گوجه قرار دهید.

مرحله نهم

برای تهیه سس، در یک تابه کوچک یک قاشق رب گوجه را با کمی روغن تفت دهید. سپس نمک، فلفل سیاه، دارچین، زردچوبه، پاپریکا و رزماری را به آن اضافه کنید. بعد از آن، ۲ لیوان آب را بریزید و بگذارید تا جوش بیاید.

مرحله دهم

سس آماده را در کف قالب خوراک گوشت و بادمجان بریزید و ظرف را در فر که از قبل گرم کرده‌اید قرار دهید. با دمای ۱۷۵ درجه بگذارید برای مدت ۴۰ دقیقه پخته شود. بعد از پختن خوراک، این غذای خوشمزه را می‌توانید همراه با پلو یا نان سرو کنید. نوش جان!

مواد لازم و آموزش خوراک گوشت و بادمجان برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا