مواد لازم و آموزش خوراک گوشت و قارچ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش خوراک گوشت و قارچ
خوراک گوشت و قارچ، یک غذای خوشمزه و لذیذ است که با فیله گوساله درست میشود. اگر دوست دارید، میتوانید به جای گوشت گوساله از گوشت مرغ استفاده کنید. این خوراک به همراه سبزیجات مختلف و قارچ تهیه میشود. به خاطر اینکه قارچها بهصورت درسته استفاده میشوند، این خوراک شکل زیبایی دارد. این غذا سرشار از پروتئین و آنتیاکسیدان است. پخته شدن گوشت در آب خود و سپس سرخ شدن آن طعم ویژهای به خوراک میدهد.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
فیله گوساله | ۳۰۰ گرم |
قارچ | ۲۵۰ گرم |
فلفل قرمز | ۱ عدد |
فلفل سبز | ۳ عدد |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
گوجه فرنگی | ۲ عدد متوسط |
سیر | ۲ حبه |
رب گوجه فرنگی | نصف قاشق غذا خوری |
روغن زیتون | ۳ قاشق غذا خوری |
کره | ۱ قاشق غذا خوری |
فلفل ساییده شده | ۱ قاشق چای خوری |
آویشن و فلفل سیاه و نمک | به مقدار لازم |
دستور پخت خوراک گوشت و قارچ
مرحله اول
برای شروع، گوشتها را به اندازه دلخواه خرد میکنیم. سپس یک تابه را روی حرارت قرار میدهیم و گوشتها را در آن میریزیم. درب تابه را میگذاریم تا با حرارت متوسط بپزد و آب آن بخار شود.
مرحله دوم
اگر آب گوشت تبخیر شد اما گوشت هنوز پخته و نرم نیست، آب به آن اضافه میکنیم و میگذاریم بپزد. وقتی گوشت کاملاً پخته شد و آب آن کشیده شد، روغن زیتون و کره را به گوشت اضافه کرده و یک دقیقه تفت میدهیم.
مرحله سوم
پیاز را شسته و پوست میگیریم و به صورت خلالی ریز خرد میکنیم. وقتی گوشت تفت خورد، پیاز را به آن اضافه کرده و کمی تفت میدهیم. سپس سیر رنده شده را به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم تا همه مواد خوب تفت بخورد.
مرحله چهارم
حالا قارچها را شسته و بهتر است از قارچهای ریز استفاده کنیم. قارچها را به همراه گوشت اضافه کرده و یک یا دو دقیقه تفت میدهیم. فلفلها را به صورت درشت خرد کرده و به مخلوط اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
کمی که همه مواد تفت خورد، رب گوجه را اضافه کرده و اجازه میدهیم تا رنگ آن باز شود و طعم خامیاش از بین برود. سپس گوجهفرنگیها را خرد کرده و به مخلوط اضافه میکنیم. نمک و ادویهها را هم به غذا اضافه میکنیم.
مرحله ششم
مواد را با هم مخلوط میکنیم تا همه غذا مزهدار شود. درب تابه را میگذاریم تا گوجهها کاملاً پخته شوند. وقتی سبزیجات و گوجهها نرم شدند و خوراک یکدست شد، آن را از روی حرارت برمیداریم و کنار نان سرو میکنیم.