مواد لازم

مواد لازم و آموزش خورشت آلو با اردک برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش خورشت آلو با اردک

خورشت آلو با اردک یکی از غذاهای خوشمزه و لذیذ گیلانی است که طعمی فوق‌العاده دارد. شما می‌توانید این خورشت خوش‌طعم را به روش‌های مختلف و با مواد متنوعی درست کنید و برای مهمانی‌ها و پذیرایی‌ها از آن استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با آموزش خورشت آلو با اردک، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم مقدار مواد
اردک یا مرغ محلی پاک شده ۱ عدد
پیاز متوسط خلالی و نازک خرد شده ۴ عدد
آلو بخارا ۱۰ عدد
زعفران دم کرده غلیظ ۲ قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
رب انار شیرین یا ملس ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
دانه‌های انار شیرین برای تزئین به مقدار لازم
ریحان و نعناع و شوید تازه برای تزئین به مقدار لازم

آموزش خورشت آلو با اردک

مرحله ۱: مزه دار کردن اردک

ابتدا اردک را تمیز و شسته، نیازی به خرد کردن آن به قطعات کوچک نیست. سپس مقداری نمک و زردچوبه روی آن بپاشید و به خوبی مخلوط کنید. حالا اردک را برای یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه‌دار شود.

مرحله ۲: سرخ کردن اردک

سپس داخل یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. بعد از گرم شدن روغن، اردک را در تابه قرار دهید و آن را طوری سرخ کنید که تمام قسمت‌های آن به خوبی سرخ شده و رنگ طلایی بگیرد.

مرحله ۳: قرار دادن اردک در قابلمه

مقدار روغن باید به اندازه‌ای باشد که…

“““html

که اردک در آن به خوبی غوطه ور شود، وقتی اردک به خوبی سرخ شد در یک قابلمه مناسب کمی روغن بریزید، سپس اردک سرخ شده را در آن قرار دهید و بعد کمی آب جوش به آن اضافه کنید و در قابلمه را ببندید.

مرحله ۴: پختن اردک و ریختن روغن در تابه

اجازه دهید تا اردک به مدت یک تا دو ساعت با حرارت ملایم بپزد و آماده شود، در این حین پیازها را پوست بکنید، بشورید و به صورت خلالی خرد کنید. سپس در یک تابه کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود.

مرحله ۵: دم کردن زعفران

مقداری زعفران را در یک ظرف کوچک چون فنجان بریزید و سپس آب جوش به آن اضافه کنید. بگذارید زعفران دم بکشد و غلیظ شود. مقدار زعفران بستگی به سلیقه خودتان دارد و هر چه بیشتر باشد طعم خورشت خوشمزه‌تر می‌شود.

مرحله ۶: تفت دادن پیاز و رب گوجه فرنگی

حال پیازها را در تابه بریزید و تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. سپس مقداری رب گوجه‌فرنگی به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ رب گوجه‌فرنگی خوب باز شود و بوی خامی آن گرفته شود. شما می‌توانید مقدار رب گوجه‌فرنگی را مطابق با سلیقه خود تغییر دهید.

مرحله ۷: اضافه کردن و تفت دادن رب انار

سپس مقداری رب انار به مخلوط اضافه کنید و خوب تفت دهید تا عطر و طعم رب انار کاملاً به پیازها برود. می‌توانید از رب انار با طعم‌های شیرین، ترش یا ملس بسته به ذائقه خود استفاده کنید. توصیه می‌شود رب انار ملس در خورشت استفاده شود.

مرحله ۸: اضافه کردن آلو بخارا و نمک و فلفل سیاه

بعد مقداری آلو بخارا که قبلاً شسته‌اید به مواد اضافه کنید و کمی آن‌ها را تفت دهید. سپس کمی نمک و فلفل سیاه به مخلوط اضافه کنید. همه مواد را هم بزنید تا عطر و طعم آن‌ها به خوبی با هم ترکیب شود.

مرحله ۹: اضافه کردن زعفران و قرار دادن اردک روی مواد

سپس زعفران دم‌کرده را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ و عطر زعفران به تمامی مواد برود. سپس اردک پخته‌شده را روی مخلوط مواد در تابه قرار دهید و مقداری از زعفران دم‌کرده غلیظ را روی آن بریزید تا تمام قسمت‌های اردک به زعفران آغشته شود.

مرحله ۱۰: تفت دادن اردک با مواد خورشت

اجازه دهید اردک کمی با مواد تفت بخورد تا طعم‌دار شود، سپس تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. بعد از آن اردک را داخل یک ظرف مناسب قرار دهید و مقداری از مخلوط خورشت را روی آن بریزید.

مرحله ۱۱: تزئین کردن و سرو خورشت آلو با اردک

سپس روی خورشت را با مقداری دانه‌های انار و چند برگ نعناع و ریحان تازه تزئین کنید. خورشت آلو با اردک را به عنوان یک غذای شیک و خوشمزه برای پذیرایی در مهمانی‌ها همراه با پلوی زعفرانی، سالاد، ترشی و انواع دورچین سرو کنید.

مواد لازم و آموزش خورشت آلو با اردک برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

شاید دوست داشته باشید!

  • آموزش خورش فسنجان خوشمزه و مجلسی اصیل گیلانی
  • آموزش خورش فسنجان با سویا خوشمزه و مجلسی گیاهی
  • آموزش خورش بادمجان خوشمزه و مجلسی اصیل ایرانی
  • آموزش خورش مرغ زعفرانی خوشمزه و مجلسی برای مهمانی

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا