مواد لازم

مواد لازم و آموزش خورش آلبالو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

طرز تهیه خورش آلبالو

این خورش یکی از خورش‌های بسیار خوشمزه است و طعمی خاص دارد. طعم آن به دلیل وجود آلبالو و شکر، ملس و خوشایند است. می‌توانید این خورش را به عنوان جایگزینی برای خورش مرغ معمولی درست کنید و از آن لذت ببرید. برای تهیه این خورش می‌توانید از آلبالوی تازه یا حتی آلبالوی منجمد استفاده کنید. میزان شکر هم بستگی به سلیقه شما و مهمان‌ها دارد. این خورش به خوبی با زعفرانی پلو زعفرانی سرو می‌شود. آلبالو میوه‌ای مفید و غنی از ویتامین C و آنتی‌اکسیدان است که برای سلامت و ایمنی بدن بسیار موثر می‌باشد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه خورش آلبالو با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۳ نفر
پیاز ۲ عدد
مرغ ۳ تکه بزرگ
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
زعفران دم‌کرده ۳ قاشق غذاخوری
آلبالوی هسته‌گرفته ۲ لیوان
آب نارنج یا لیمو ۲ قاشق غذاخوری
شکر بسته به سلیقه، ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه خورش آلبالو

مرحله اول

برای تهیه خورش آلبالو، نخست پیازها را شسته و به صورت خلالی خرد می‌کنیم. سپس یک قابلمه را روی حرارت می‌گذاریم و کمی روغن داخل آن می‌ریزیم تا داغ شود. بعد پیازها را به قابلمه اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا نرم و طلایی شوند.

مرحله دوم

در این مرحله، تکه‌های مرغ را که قبلاً شسته‌ایم به پیازها اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم. سپس نمک، فلفل سیاه و زعفران دم‌کرده را اضافه کرده و شعله گاز را کم می‌کنیم تا مرغ‌ها طلایی شوند.

مرحله سوم

سپس یک لیوان آب جوش به مخلوط اضافه می‌کنیم و درب قابلمه را می‌گذاریم تا حدود یک ساعت با حرارت ملایم بپزد. در این حین، یک قابلمه دیگر را آماده کرده و آلبالوی هسته‌گرفته را به همراه آب نارنج یا لیمو در آن می‌ریزیم.

مرحله چهارم

فراموش نکنید که شکر را به میزان دلخواه اضافه کنید. سپس با نصف لیوان آب مخلوط را روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا نیم ساعت بپزد و غلیظ شود. بعد، آب مرغ را به این مخلوط اضافه کرده و هم می‌زنیم تا ترکیب یکنواختی به دست آید.

مرحله پنجم

در آخر، تکه‌های مرغ پخته را در سس آلبالو قرار می‌دهیم و نیم ساعت دیگر می‌گذاریم تا مرغ‌ها با حرارت خیلی ملایم طعم‌دار شوند و خورش جا بیفتد و روغن بیندازد. این خورش خوشمزه و ملس آماده سرو است.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا