مواد لازم

مواد لازم و آموزش خورش آلوچه برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش خورش آلوچه

خورش آلوچه یکی از خورش‌های سنتی و خوشمزه ایرانی است که دارای دستور پخت‌های متنوعی می‌باشد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه خورش آلوچه، ادامه مطلب را در سایت رضیم دنبال کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوسفندی ۴۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
آلوچه ۱ فنجان
چوب دارچین ۱ تکه
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
سیب زمینی ۲ عدد
شکر ۱ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
عصاره گوشت ۱ بسته
نمک، پودر دارچین، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار کافی

آموزش خورش آلوچه

مرحله اول

برای شروع تهیه خورش آلوچه، ابتدا گوشت را به شکل مکعبی خرد کنید. سپس پیازها را پوست کنده و بشویید و به صورت نگینی کوچک خرد نمایید. یک قابلمه مناسب را روی حرارت قرار دهید.

مرحله دوم

مقداری روغن مایع داخل قابلمه بریزید و بلافاصله پیازها را به آن اضافه کنید. پیازها را تفت دهید تا نرم و شفاف شوند. سپس نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به آنها اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید.

مرحله سوم

زمانی که بوی خام ادویه‌ها برطرف شد، گوشت را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس رب گوجه فرنگی را به گوشت اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خام آن گرفته شود.

مرحله چهارم

چوب دارچین، عصاره گوشت و آلوچه را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. سپس قابلمه را تا نیمه با آب پر کنید و اجازه دهید خورش با حرارت ملایم به مدت ۲ ساعت بپزد تا جا بیفتد.

مرحله پنجم

در این مرحله، سیب‌زمینی‌ها را پوست کنده و بشویید و به اندازه‌های بزرگ خرد کنید. ۳۰ دقیقه قبل از پایان پخت، سیب‌زمینی‌ها را به همراه پودر دارچین و شکر به خورش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

مرحله ششم

در نهایت، پس از این که سیب‌زمینی‌ها پخته شدند، زعفران دم کرده را اضافه کرده و هم بزنید. سپس حرارت را خاموش کنید. خورش آلوچه را در ظرف سرو بریزید و با برنج سرو کنید. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا