مواد لازم و آموزش خورش آلوچه برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش خورش آلوچه
خورش آلوچه یکی از خورشهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که دارای دستور پختهای متنوعی میباشد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه خورش آلوچه، ادامه مطلب را در سایت رضیم دنبال کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت گوسفندی | ۴۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد |
آلوچه | ۱ فنجان |
چوب دارچین | ۱ تکه |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
سیب زمینی | ۲ عدد |
شکر | ۱ قاشق چایخوری |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
عصاره گوشت | ۱ بسته |
نمک، پودر دارچین، فلفل سیاه و زردچوبه | به مقدار کافی |
آموزش خورش آلوچه
مرحله اول
برای شروع تهیه خورش آلوچه، ابتدا گوشت را به شکل مکعبی خرد کنید. سپس پیازها را پوست کنده و بشویید و به صورت نگینی کوچک خرد نمایید. یک قابلمه مناسب را روی حرارت قرار دهید.
مرحله دوم
مقداری روغن مایع داخل قابلمه بریزید و بلافاصله پیازها را به آن اضافه کنید. پیازها را تفت دهید تا نرم و شفاف شوند. سپس نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به آنها اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید.
مرحله سوم
زمانی که بوی خام ادویهها برطرف شد، گوشت را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس رب گوجه فرنگی را به گوشت اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خام آن گرفته شود.
مرحله چهارم
چوب دارچین، عصاره گوشت و آلوچه را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. سپس قابلمه را تا نیمه با آب پر کنید و اجازه دهید خورش با حرارت ملایم به مدت ۲ ساعت بپزد تا جا بیفتد.
مرحله پنجم
در این مرحله، سیبزمینیها را پوست کنده و بشویید و به اندازههای بزرگ خرد کنید. ۳۰ دقیقه قبل از پایان پخت، سیبزمینیها را به همراه پودر دارچین و شکر به خورش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مرحله ششم
در نهایت، پس از این که سیبزمینیها پخته شدند، زعفران دم کرده را اضافه کرده و هم بزنید. سپس حرارت را خاموش کنید. خورش آلوچه را در ظرف سرو بریزید و با برنج سرو کنید. نوش جان.