مواد لازم و آموزش خورش آلو اسفناج با مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش خورش آلو اسفناج با مرغ
خورش آلو اسفناج یکی از خورشهای محبوب در ایران است و به روشهای مختلفی تهیه میشود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله این خورش خوشمزه با مرغ، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه و ران مرغ | ۴۵۰ گرم |
اسفناج | ۸۰۰ گرم |
تره | ۲۰۰ گرم |
پیاز متوسط | ۲ عدد |
سیر | ۳ حبه |
آلو بخارا | ۲۰ عدد |
آب جوش | ۳ یا ۴ لیوان |
رب انار | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
زردچوبه و پودر دارچین | به مقدار لازم |
آموزش خورش آلو اسفناج با مرغ
مرحله اول
برای درست کردن خورش آلو اسفناج خوشمزه، اول از همه اسفناج و تره را خوب میشوییم و در یک آبکش قرار میدهیم تا آب اضافیشان برود. سپس آنها را روی تخته میگذاریم و به اندازه درشت خرد میکنیم.
مرحله دوم
حالا پوست پیازها را میگیریم و به صورت نگینی خرد میزنیم. بعد یک تابه روی حرارت قرار میدهیم و مقداری روغن در آن میریزیم. سپس پیازها را به تابه اضافه میکنیم و به خوبی تفت میدهیم.
مرحله سوم
در این مرحله وقتی پیاز نرم و طلایی شد، نمک و زردچوبه را به آن اضافه میکنیم. سپس دوباره تفت میدهیم تا طعم زردچوبه خوب گرفته شود. حالا اسفناج و تره خرد شده را به تابه اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم تا اسفناج آب بیندازد.
مرحله چهارم
زمانی که آب اسفناج کشیده شد و کمی سرخ شد، آن را از روی حرارت برمیداریم. توجه کنید که نباید اسفناج و تره را زیاد سرخ کنید چون طعم آنها تغییر میکند.
“““html
شان تلخ میشود. در ادامه یک تابه جداگانه روی حرارت قرار میدهیم.
مرحله پنجم
در این مرحله مقداری روغن به همراه زردچوبه درون تابه میریزیم، سپس تکههای مرغ را درون تابه قرار میدهیم و به صورت یکنواخت سرخ میکنیم. سپس پوست پیاز و سیر را جدا کرده و به صورت خلالی نازک خرد میکنیم.
مرحله ششم
حالا یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار میدهیم و مقداری روغن درون آن میریزیم. سپس پیاز و سیر را به قابلمه اضافه کرده و تفت میدهیم تا کمی سبک و طلایی شود. بعد، نمک و زردچوبه را اضافه میکنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله، مرغهای سرخ شده را به قابلمه اضافه میکنیم. سپس مخلوط اسفناج و تره را هم به قابلمه مرغ اضافه میکنیم. حالا آب جوش را به مخلوط میریزیم، سپس آنها را خوب هم میزنیم و درب قابلمه را میگذاریم.
مرحله هشتم
حالا حرارت را خیلی کم میکنیم و اجازه میدهیم مرغ بپزد و خورشت جا بیفتد. در ادامه یک تابه جداگانه مقداری روغن اضافه میکنیم و برای اینکه آلو بخارا در خورشت له نشود، کمی آن را در روغن تفت میدهیم.
مرحله نهم
در این مرحله، آلو بخارا را به تابه اضافه میکنیم. سپس پودر دارچین، فلفل سیاه و رب انار را به آن اضافه کرده و کمی تفت میدهیم. وقتی مرغ نیم پز شد، این مخلوط را به آن اضافه کرده و هم میزنیم تا رب انار کاملاً حل شود.
مرحله دهم
حالا اجازه میدهیم تا خورشت برای یک ساعت دیگر بپزد تا جا بیفتد. در آخر، اگر طعم خورشت شیرین بود، بسته به سلیقه خود، کمی آبلیمو به آن اضافه کرده و اجازه میدهیم ۵ دقیقه دیگر روی حرارت بجوشد.
مرحله یازدهم
توجه داشته باشید که این خورشت به صورت کم آب و غلیظ سرو میشود. وقتی خورشت روغن انداخت، حرارت را خاموش میکنیم و سپس آن را در ظرف مورد نظر میریزیم و با پلو زعفرانی سرو میکنیم. نوش جان.