مواد لازم و آموزش خورش آلو هویج برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش خورش آلو هویج
خورش آلو هویج یکی از خورشهای خوشمزه و معروف در آذربایجان شرقی و به ویژه در تبریز است. این خورش معمولاً غلیظ و کم آب تهیه میشود و در مهمانیها و جشنها سرو میگردد. سرو این خورش با برنج زعفرانی طعمی فوقالعاده خواهد داشت. اگر به غذاهای شیرین یا ملس ایرانی علاقه دارید، حتماً از خوردن این خورش لذت خواهید برد. در این مقاله، طرز تهیه خورش آلو هویج را با شما به اشتراک میگذاریم. برای دیدن مراحل کامل تهیه این خورش، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
فیله مرغ | ۸ تکه |
آلو خورشی | ۸ عدد |
پیاز متوسط | ۲ عدد |
هویج | ۴ عدد |
آبلیمو | ۲ قاشق غذاخوری |
رب گوجهفرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
زعفران | به میزان لازم |
زردچوبه | به میزان لازم |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
روغن مایع | به میزان لازم |
آموزش خورش آلو هویج
مرحله اول
برای شروع تهیه این خورش خوشمزه، ابتدا باید پیاز داغ درست کنید. دو پیاز متوسط را خوب بشویید و به صورت نگینی کوچک خرد کنید.
مرحله دوم
پیازهای خرد شده را با کمی روغن و یک قاشق آب تفت دهید تا رنگشان کمی تیره و نرم شوند. در این دستور ما از تکههای مرغ استفاده میکنیم، اما در نسخه اصلی این خورش معمولاً از گوشت گوسفند استفاده میشد.
مرحله سوم
حالا تکههای مرغ را به پیازها اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و پودر پاپریکا را به آن اضافه کنید. همه مواد را خوب مخلوط کنید تا ادویهها بر روی گوشت بنشیند.
مرحله چهارم
اکنون رب گوجهفرنگی را به مخلوط اضافه کنید. قبل از این کار، کمی از مخلوط را کنار بگذارید و کمی روغن روی آن بریزید تا رب را تفت دهید.
مرحله پنجم
“““html
رب گوجه را در کمی روغن تفت دهید. حالا میتوانید رب تفت داده شده را با تمام مواد داخل قابلمه مخلوط کنید. به مواد داخل قابلمه نصف لیوان آب اضافه کرده و درب آن را بگذارید. اجازه دهید خورش روی حرارت کم به مدت ۴۵ دقیقه بماند تا مرغ کاملاً پخته و مزهدار شود.
مرحله ششم
حالا باید هویجها را آماده کنید. برای این کار ابتدا هویجها را با دقت بشویید و سپس با پوستکن پوست بگیرید. هویجها را میتوانید به صورت نازک خلال کرده یا به شکل مستطیلهای نازک برش بزنید.
مرحله هفتم
توجه داشته باشید که هویج نباید خیلی نازک یا ریز باشد. در یک تابه تمیز کمی روغن بریزید. وقتی روغن گرم شد، تکههای هویج را به همراه آبلیمو و زعفران دم کرده تفت دهید. آبلیمو باعث میشود خورش کمی ملس شود.
مرحله هشتم
تفت دادن را ادامه دهید تا هویج کمی نرم شود. سپس آلو خورشتیها را بشویید تا گرد و غبار آنها پاک شود. در ۲۰ دقیقه آخر پخت خورش، هویجهای زعفرانی و آلوهای خیس خورده را به خورش اضافه کنید.
مرحله نهم
باید اجازه دهید خورش روی شعله کم بماند تا خوب جا بیفتد. حرارت پایین کمک میکند تا خورش بهتر جا بیفتد و روغن پس بدهد. در پایان بعد از آماده شدن خورش، آن را در ظرف مورد نظر سرو کنید و با برنج میل کنید.