مواد لازم

مواد لازم و آموزش خورش انار و گردو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش خورش انار و گردو

این خورش یکی از خورش‌های خوشمزه و با طعم متفاوت است. طعم آن به خاطر وجود آب انار و گردو شبیه خورش فسنجان است. این خورش را می‌توان با برنج زعفرانی سرو کرد. انار یک میوه پرخاصیت و سرشار از ویتامین‌های C و آنتی‌اکسیدان است که می‌تواند برای سلامتی و ایمنی بدن مؤثر باشد. آب انار نیز سرشار از ویتامین است و همراه با گردو یک غذای سالم و مقوی را به وجود می‌آورد. این خورش زیبا و مجلسی را می‌توان در مهمانی‌ها به‌عنوان غذای اصلی همراه با برنج سرو کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله‌به‌مرحله آموزش خورش انار و گردو، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گردوی پودر شده ۳ قاشق غذا خوری
گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم
پیاز متوسط ۱ عدد
نعنا خشک ۱ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۱ عدد
آرد نخودچی ۱ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و ادویه دلخواه به مقدار لازم
مواد لازم برای سس
پیاز ۲ عدد
گردو ۵ قاشق غذا خوری
نعنا خشک ۱ قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
رب انار ۲ قاشق غذا خوری
آب انار غلیظ یا سس انار نصف پیمانه
نمک و زردچوبه و فلفل به مقدار لازم

آموزش خورش انار و گردو

مرحله اول

برای درست کردن این خورش خوشمزه با طعم گردو و انار، اول از همه پیاز را شسته و پوست می‌کنیم و آن را رنده یا خیلی ریز خرد می‌کنیم. سپس یک کاسه برداشته و گوشت، گردو، پیاز، نعنا، نمک، فلفل و ادویه‌های دلخواه را به آن اضافه می‌کنیم.

“““html

را اضافه کرده و ورز می دهیم.

مرحله دوم

در این مرحله، تخم مرغ را به مخلوط گوشت اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم. سپس آرد نخودچی را اضافه کرده و ورز می‌دهیم. بعد از آن، از مواد به اندازه یک گردو برداشته و با کف دست گرد می‌کنیم تا شکل بگیرد.

مرحله سوم

حدود یک ساعت مواد را داخل یخچال قرار می‌دهیم تا استراحت کند و شکل بهتری بگیرد. سپس یک تابه برمی‌داریم و مقداری روغن درون آن می‌ریزیم و روی حرارت می‌گذاریم تا روغن داغ شود. بعد از آن، کوفته‌ها را درون تابه سرخ می‌کنیم.

مرحله چهارم

اکنون زمان تهیه سس است. برای این کار، یک قابلمه برداشته و مقداری روغن درون آن می‌ریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم. پیازها را می‌شوییم، پوست می‌گیریم و به صورت ریز خرد می‌کنیم. سپس آنها را به روغن داغ اضافه می‌کنیم.

مرحله پنجم

چند دقیقه پیازها را تفت می‌دهیم تا نرم و طلایی شوند. سپس زردچوبه را اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم تا رنگ زردچوبه باز شود. در ادامه، گردوی خرد شده (که نباید له شده باشد) را به پیازها اضافه می‌کنیم.

مرحله ششم

سپس رب گوجه‌فرنگی، نعنا، رب انار و آب انار غلیظ را به مخلوط اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم تا همه مواد با هم ترکیب شوند. بعد از آن، دو لیوان آب سرد به مخلوط اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا به جوش بیاید و گردو روغن بیندازد.

مرحله هفتم

بعد از حدود نیم ساعت جوشیدن سس، نمک و فلفل را به آن اضافه می‌کنیم. سپس کوفته‌ها را داخل سس می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم تا سس غلیظ شود و خورش به روغن بیفتد. سپس خورش را در ظرف مناسب سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا