مواد لازم و آموزش خورش بادمجان با مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش خورش بادمجان با مرغ
خورشت بادمجان با مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که بیشتر در شمال کشور تهیه میشود و طرز تهیهاش خیلی ساده و راحت است. برای یادگیری کامل و قدم به قدم این خورش، در ادامه با سایت آموزشی چیشی همراه ما باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
مرغ | ۴ تکه |
بادمجان | ۳ عدد یا بیشتر |
لپه | ۲ پیمانه |
گوجه میکس شده | ۲ عدد به دلخواه |
رب گوجه | ۲ قاشق غذاخوری |
پیاز | یک عدد |
نمک، فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
سیر | ۲ حبه |
روغن | به مقدار لازم |
آموزش خورش بادمجان با مرغ
مرحله اول
ابتدا بادمجانها را بشویید و پوست بکنید، سپس روی آنها چند شیار بزنید و به مدت یک ساعت در آب نمک بخوابانید تا تلخی آنها گرفته شود. بعد از یک ساعت، بادمجانها را آبکشی کرده و بگذارید تا آب اضافیشان برود.
مرحله دوم
مرغ را به قطعات کوچک تقسیم کنید و با نمک، فلفل سیاه و زردچوبه خوب مخلوط کنید و کمی بگذارید تا طعمدار شود.
مرحله سوم
یک تابه را روی حرارت متوسط گرم کنید و به مقدار کافی روغن بریزید. تکههای مرغ را در روغن سرخ کنید تا رنگ آنها کمی تغییر کند، سپس از روی حرارت بردارید.
مرحله چهارم
پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و در یک تابه با مقداری روغن روی حرارت متوسط تفت دهید. وقتی که پیاز طلایی شد، زردچوبه را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.
مرحله پنجم
فلفل سیاه را نیز اضافه کنید و سپس تکههای مرغ را به این ترکیب بیفزایید. به آرامی آب جوش را روی مواد بریزید و اجازه دهید همه چیز به خوبی بپزد و طعمها با هم ترکیب شوند.
مرحله ششم
در یک قابلمه به اندازه کافی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. سپس رب گوجه را تفت دهید. میتوانید از گوجه فرنگیهای پوست کنده و میکس شده استفاده کنید و آنها را سرخ کنید.
نکته: افزودن گوجه برای غلظت بیشتر خورش است و بستگی به سلیقهی شما دارد.
مرحله هفتم
حالا لپه را که از قبل به مدت ۲ تا ۳ ساعت پختهاید، اضافه کنید و بگذارید تا همه چیز یکجا بپزد و عطر خوبی بگیرد.
“““html
شما باید به مواد خورشت چند حبه سیر اضافه کنید تا عطر و طعم خوبی بگیرد. این مواد را داخل قابلمه بریزید.
مرحله هشتم
حالا به مقدار کافی آب مرغ یا آب جوش به قابلمه اضافه کنید. سپس تکههای مرغ را هم در آن بریزید. بعد از اینکه خورشت کمی جوشید، حرارت را کم کنید و بگذارید تا همه مواد خوب بپزند.
مرحله نهم
در این مرحله، مقداری روغن در یک ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. بادمجانها را سرخ کنید و بعضی از آنها را له کنید. مقداری از بادمجان له شده را قبل از اتمام پخت به خورشت اضافه کنید.
نکته: اضافه کردن بادمجان له شده به خورشت باعث میشود که خورشت لعاب بیشتری بگیرد.
مرحله دهم
در نهایت، خورشت را در ظرف مناسب بکشید و تکههای بادمجان سرخشده را کنار آن قرار دهید. این خورشت را همراه با پلو ایرانی و مقداری دورچین سرو کنید. اگر دوست دارید، میتوانید برای تزیین از سیبزمینی سرخکرده هم استفاده کنید.