مواد لازم و آموزش خورش بادمجان با گوشت قلقلی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش خورش بادمجان با گوشت قلقلی
خورش بادمجان جمله خورشتهایی است که انواع مختلفی دارد. در اینجا، یکی از سادهترین و سریعترین روشهای آن را با استفاده از گوشت چرخ کرده قلقلی به شما آموزش خواهیم داد. برای یادگیری روش کامل و مرحله به مرحله تهیه خورش بادمجان با گوشت قلقلی ادامه مطلب را در سایت آموزشی رضیم دنبال کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۴۰۰ گرم |
بادمجان | ۴-۵ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۲ عدد |
غوره | ½ فنجان |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
آموزش خورش بادمجان با گوشت قلقلی
مرحله اول
برای تهیه خورشت بادمجان با گوشت قلقلی، ابتدا بادمجانها را پوست بکنید و به صورت ورقههای طولی برش دهید. اگر احساس میکنید که بادمجانها تلخ هستند، میتوانید آنها را به مدت ۳۰ دقیقه در آب نمک بخوابانید.
مرحله دوم
اگر بادمجانها شیرین بودند، نیازی به آب نمک نیست. سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن به آن اضافه کنید. حالا بادمجانها را اضافه کنید و دو سمت آنها را سرخ کنید.
مرحله سوم
پس از سرخ کردن، بادمجانها را از تابه خارج کرده و کنار بگذارید. حالا یکی از پیازها را رنده کنید و بعد از گرفتن آب اضافیاش، آن را با گوشت چرخ کرده، مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه در یک کاسه بریزید.
مرحله چهارم
مواد را با دستان خود به خوبی مخلوط کنید تا لعابیشن چسبناک و منسجم بشوند. سپس به اندازه یک گردو از مواد بردارید و به شکل قلقلی درمیآورید. این کار را برای تمام مخلوط گوشت انجام دهید.
مرحله پنجم
در همان تابه، مقداری روغن اضافه کنید و گوشتهای قلقلی را یکدست سرخ کنید. پس از سرخ شدن، آنها را از تابه خارج کرده و کنار بگذارید. سپس پیاز باقیمانده را به صورت نگینی کوچک خرد کنید.
مرحله ششم
اکنون پیاز را با کمی روغن به تابه اضافه کنید و به خوبی تفت دهید تا نرم و شفاف شود. سپس مقداری نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به آن بیفزایید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.
مرحله هفتم
در این مرحله، رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه کرده و چند دقیقه تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. سپس ۲ لیوان آب به تابه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سپس حرارت را بالا ببرید تا آب بجوشد.
مرحله هشتم
بعد از اینکه آب به جوش آمد، حرارت را کم کنید و قلقلیها را به تابه اضافه کنید. پس از ۳۰ دقیقه، بادمجانها را همراه با غوره و زعفران دم کرده به تابه اضافه کنید و درب تابه را بگذارید.
مرحله نهم
حالا اجازه دهید که آب خورش کم شده و به روغن بیفتد. پس از ۳۰ دقیقه دیگر، طعم خورش را بچشید و اگر نیاز به نمک داشت، مقدار آن را تنظیم کنید. در نهایت، خورش را در ظرف مورد نظر بریزید و با برنج سرو نمایید.