مواد لازم و آموزش خورش بامیه و بادمجان برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش خورش بامیه و بادمجان
خورش بامیه و بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با مواد مختلف درست میشود. اگر میخواهید با روش تهیه این خورش آشنا شوید، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بادمجان | ۴ عدد |
بامیه | ۳۰۰ گرم |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۳ عدد |
گوجه فرنگی | ۴ عدد |
ران یا سینه مرغ | ۴ تکه |
زعفران دم کرده | ۳ قاشق غذاخوری |
آبغوره یا آبلیمو | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
آموزش خورش بامیه و بادمجان
مرحله اول
برای درست کردن خورش بامیه و بادمجان، ابتدا یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید. سپس تکههای مرغ را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا هر دو طرف مرغ سرخ شود.
مرحله دوم
پیازها را خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید. کمی تفت دهید تا پیازها نرم شوند. سپس رب گوجه فرنگی و کمی نمک، فلفل و زردچوبه به قابلمه اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا خوب سرخ شود.
مرحله سوم
دو لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و درب آن را بگذارید تا مرغ به خوبی پخته شود. در این حین بامیهها را تمیز کنید و بشویید و در آبکش قرار دهید تا آب اضافیشان خارج شود.
مرحله چهارم
یک تابه دیگر روی حرارت بگذارید و مقداری روغن داخل آن بریزید. بامیهها را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا نرم شوند. بعد از اینکه مرغ نیمپز شد، بامیه را به قابلمه اضافه کنید.
مرحله پنجم
بادمجانها را پوست بکنید و به صورت ورقهای خرد کنید. سپس در همین تابه با کمی روغن سرخ کرده و کنار بگذارید. وقتی مرغ پخت، گوجهفرنگیها را رنده کنید و داخل قابلمه بریزید.
مرحله ششم
در این مرحله، بادمجانها را به قابلمه اضافه کنید به همراه کمی آبلیمو یا آبغوره و زعفران دمکرده. بگذارید خورش خوب جا بیفتد. در نهایت خورش را در ظرف سرو بکشید و با برنج میل کنید.