مواد لازم

مواد لازم و آموزش خورش بامیه و بادمجان برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش خورش بامیه و بادمجان

خورش بامیه و بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با مواد مختلف درست می‌شود. اگر می‌خواهید با روش تهیه این خورش آشنا شوید، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان ۴ عدد
بامیه ۳۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
پیاز ۳ عدد
گوجه فرنگی ۴ عدد
ران یا سینه مرغ ۴ تکه
زعفران دم کرده ۳ قاشق غذاخوری
آبغوره یا آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

آموزش خورش بامیه و بادمجان

مرحله اول

برای درست کردن خورش بامیه و بادمجان، ابتدا یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید. سپس تکه‌های مرغ را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا هر دو طرف مرغ سرخ شود.

مرحله دوم

پیازها را خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید. کمی تفت دهید تا پیازها نرم شوند. سپس رب گوجه فرنگی و کمی نمک، فلفل و زردچوبه به قابلمه اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا خوب سرخ شود.

مرحله سوم

دو لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و درب آن را بگذارید تا مرغ به خوبی پخته شود. در این حین بامیه‌ها را تمیز کنید و بشویید و در آبکش قرار دهید تا آب اضافی‌شان خارج شود.

مرحله چهارم

یک تابه دیگر روی حرارت بگذارید و مقداری روغن داخل آن بریزید. بامیه‌ها را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا نرم شوند. بعد از اینکه مرغ نیم‌پز شد، بامیه را به قابلمه اضافه کنید.

مرحله پنجم

بادمجان‌ها را پوست بکنید و به صورت ورقه‌ای خرد کنید. سپس در همین تابه با کمی روغن سرخ کرده و کنار بگذارید. وقتی مرغ پخت، گوجه‌فرنگی‌ها را رنده کنید و داخل قابلمه بریزید.

مرحله ششم

در این مرحله، بادمجان‌ها را به قابلمه اضافه کنید به همراه کمی آبلیمو یا آبغوره و زعفران دم‌کرده. بگذارید خورش خوب جا بیفتد. در نهایت خورش را در ظرف سرو بکشید و با برنج میل کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا