مواد لازم

مواد لازم و آموزش خورش به آلو با مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش خورش به آلو با مرغ

خورش به آلو با مرغ یکی از خورشت‌های ساده و خوشمزه‌ای است که با روش‌های مختلف تهیه می‌شود. برای آموزش کامل و مرحله به مرحله این خورشت، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
به ۲ عدد بزرگ
ران یا سینه مرغ ۳۰۰ گرم
آلو خورشتی ۱۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
چوب دارچین ۱ تکه
زعفران دم کرده به مقدار کافی
زردچوبه و نمک به مقدار کافی
روغن مایع و فلفل سیاه به مقدار کافی

آموزش خورش به آلو با مرغ

مرحله اول

برای تهیه خورش به آلو با مرغ، در ابتدا به‌ها را شسته و پوستشان را کاملاً جدا کرده و به صورت خلالی خرد می‌کنیم. لطفاً توجه کنید که به را ریز نکنید چون بافت نرم آن در خورش له می‌شود.

مرحله دوم

یک تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن مایع به آن اضافه کنید. سپس به‌ها را به تابه بریزید و تفت دهید تا کمی سرخ شوند. در مرحله بعد پیاز را به صورت مکعبی ریز خرد کنید و یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید.

مرحله سوم

مقداری روغن مایع به قابلمه اضافه کنید و سپس پیاز را به آن بیفزایید. پیاز را تفت دهید تا نرم و شفاف شود. سپس مقداری زردچوبه به قابلمه اضافه کنید و حدود یک دقیقه تفت دهید تا بوی خامی زردچوبه از بین برود.

مرحله چهارم

حالا سینه و ران مرغ را در قابلمه قرار داده و تفت دهید تا دو طرف آن‌ها طلایی و سرخ شود. بعد از سرخ شدن، رب گوجه‌فرنگی را به قابلمه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.

“““html

مرحله پنجم

در این مرحله، های سرخ شده را به قابلمه اضافه می‌کنیم و آن‌ها را تفت می‌دهیم تا کمی روی مواد را بپوشاند. سپس مقداری آب اضافه می‌کنیم، همچنین چوب دارچین و کمی نمک و فلفل سیاه هم به قابلمه می‌زنیم و درب آن را می‌بندیم.

مرحله ششم

حالا بعد از ۱۰ دقیقه، آلوها را شسته و به قابلمه اضافه می‌کنیم. سپس اجازه می‌دهیم خورش به مدت ۱ ساعت روی حرارت بماند تا خوب بپزد و جا بیفتد. بعد از این زمان، وقتی خورش آماده شد، قابلمه را از روی حرارت بر می‌داریم.

مرحله هفتم

در نهایت خورش را در ظرف دلخواه‌مان می‌ریزیم و آن را با پلو زعفرانی سرو می‌کنیم. توجه داشته باشید که بسته به سلیقه‌تان، می‌توانید ۱ پیمانه لپه را از قبل بپزید و در ۱۰ دقیقه آخر پخت به خورش اضافه کنید. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)
مواد لازم و آموزش خورش به آلو با مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا