آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش خورش به با رب انار خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش خورش به با رب انار

خورش به با رب انار یک غذای خوشمزه و قدیمی ایرانی است که با مواد مختلفی درست می‌شود. برای یادگیری کامل طرز تهیه این خورش خوشمزه با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
به ۱ عدد
گوشت گوسفندی ۴۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
لپه ½ پیمانه
رب انار شیرین یا ملس ۵ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و پودر دارچین به مقدار کافی

آموزش خورش به با رب انار

مرحله اول

برای تهیه خورش به با رب انار خوشمزه، ابتدا گوشت را به صورت مکعبی خرد کنید. سپس پیاز را با رنده درشت رنده کنید. در ادامه کمی روغن مایع به قابلمه اضافه کرده و پیاز را درون آن بریزید.

مرحله دوم

حالا پیاز را تفت دهید تا نرم و شفاف شود. سپس گوشت را به تابه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا رنگ گوشت عوض شود. در این مرحله مقداری فلفل سیاه، زردچوبه و پودر دارچین به قابلمه اضافه کرده و مخلوط کنید.

مرحله سوم

پس از سرخ شدن ادویه‌ها، به میزان کافی آب اضافه کنید تا گوشت را بپوشاند و درب قابلمه را ببندید. اجازه دهید گوشت به مدت ۲ ساعت در آب جوش بماند تا خوب پخته شود. در این میان لپه را بشویید و در یک قابلمه مناسب بریزید.

مرحله چهارم

سپس قابلمه را تا نیمه پر از آب کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا لپه به مدت ۲ ساعت بپزد. بعد از این زمان، قابلمه لپه را از روی حرارت بردارید و لپه‌ها را آبکش کنید.

مرحله پنجم

حالا به را بشویید و بدون جدا کردن پوست، به قطعات بزرگ خرد کنید. سپس لپه پخته شده و رب انار ملس را به همراه قطعات به به قابلمه اضافه کنید، سپس همه مواد را مخلوط کرده و بگذارید تا خورش بجوشد.

مرحله ششم

توجه داشته باشید که پوست به را جدا نکنید تا در خورش له نشود. حالا نمک خورش را اندازه کنید و بگذارید خورش به مدت ۳۰ دقیقه به جوش بیاید تا غلیظ شود.

مرحله هفتم

بعد از ۳۰ دقیقه قابلمه را از روی حرارت بردارید و خورش را در ظرف دلخواه سرو کنید. خورش به را همراه با برنج زعفرانی و فلفل سبز ارائه دهید. اگر وقت کم دارید، می‌توانید از زودپز برای پخت گوشت و لپه استفاده کنید. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا