مواد لازم و آموزش خورش به قورمه خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش خورش به قورمه
خورش به قورمه که به نام خورش قورمه هم معروف است، یکی از خورشهای خوشمزه و سنتی شیراز به حساب میآید. اگر میخواهید این خورش را درست کنید، با ما همراه باشید تا مراحل تهیه آن را یاد بگیرید.
مواد لازم برای ۲ تا ۳ نفر | |
گوشت گوسفندی | ۳۰۰ گرم |
به | ۱ عدد بزرگ |
پیاز | ۱ عدد درشت |
لپه | ½ پیمانه |
شکر | ۲ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت خورش قورمه به
مرحله اول
برای درست کردن خورش به قورمه شیرازی، اول از همه لپهها را حداقل ۴ ساعت بخیسانید. اگر میتوانید، آب لپهها را دو تا سه بار عوض کنید. این کار باعث میشود که گاز لپهها گرفته شده و سریعتر بپزند.
مرحله دوم
در این مرحله، پیاز را به شکل ریز خرد کنید و با کمی روغن در قابلمهای که برای خورش در نظر دارید، تفت دهید. هدف این است که پیازها شفاف شوند. سپس گوشت را به تکههای کوچک خورشتی خرد کرده و به قابلمه اضافه کنید.
مرحله سوم
حالا گوشت را خوب تفت دهید تا رنگش عوض شود. سپس کمی فلفل سیاه و زردچوبه به آن اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید تا ادویهها به خوبی با گوشت و پیاز مخلوط شوند. بعد از آن، ۴ لیوان آب جوش به قابلمه بریزید.
مرحله چهارم
در این مرحله درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید گوشت با حرارت ملایم بپزد. وقتی که آب تقریبا نصف شد، لپهها را آبکشی کرده و به قابلمه اضافه کنید. حالا بگذارید لپهها نیم پز شوند.
مرحله پنجم
بعد از گذشت ۳۰ دقیقه، به سلیقه خود، به را خرد کرده و به قابلمه اضافه کنید. همچنین شکر و زعفران دم کرده را هم اضافه کنید. دوباره درب قابلمه را بگذارید و بگذارید خورش با حرارت آرام خوب بپزد.
مرحله ششم
اگر متوجه شدید که آب خورش کم شده، فقط کافیست کمی آب جوش اضافه کنید تا طعم خورش تغییر نکند. در ۱۰ دقیقه پایانی پخت، نمک و آب لیمو ترش را به خورش اضافه کنید. در نهایت، خورش به قورمه را همراه با برنج زعفرانی سرو کنید.