مواد لازم و آموزش خورش تره با مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش خورش تره با مرغ
این خورش یکی از غذاهای سنتی ایران است که با ترکیب گوشت مرغ و تره و لوبیا درست میشود. برای طعمدهی به این خورش از رب گوجه و لیمو عمانی استفاده میشود. عطر تره در این خورش طعم بسیار خوبی به غذا میدهد. تره سرشار از آهن است و میتواند مواد معدنی مورد نیاز بدن را تأمین کند. این خورش را با برنج زعفرانی یا کته میخوریم. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله خورش تره با مرغ، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت خورشتی یا قطعات مرغ | ۳۰۰ گرم |
تره تازه | ۵۰۰ گرم |
لوبیا سفید | نصف پیمانه |
پیاز بزرگ | ۱ عدد |
لیمو عمانی | ۲ عدد |
روغن | به مقدار لازم |
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه | به مقدار لازم |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذا خوری |
سیب زمینی سرخ شده | به مقدار لازم |
گوجه فرنگی سرخ شده | ۲ عدد |
آموزش خورش تره با مرغ
مرحله اول
برای درست کردن خورش تره خوشمزه، ابتدا لوبیا سفید را خیس میکنیم و حدود ۲۴ ساعت در آب میگذاریم تا نفخ آن گرفته شود. در این مدت چند بار آب آن را عوض میکنیم. سپس ترهها را پاک کرده و خرد میکنیم.
مرحله دوم
در یک تابه مناسب کمی روغن گرم میکنیم و ترهها را تفت میدهیم تا سرخ شوند. پیاز را شسته و پوست میکنیم و به شکل نگینی خرد میکنیم. سپس یک قابلمه را با کمی روغن روی حرارت میگذاریم تا داغ شود.
مرحله سوم
وقتی قابلمه داغ شد، پیازها را به آن اضافه کرده و تفت میدهیم تا سبک و طلایی شوند. سپس مرغ یا گوشت را به پیازها اضافه کرده و تفت میدهیم تا رنگ آن تغییر کند. بعد ادویهها را به آن اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم.
مرحله چهارم
اگر از گوشت استفاده میکنید، لوبیاهای خیس خورده را نیز به آن اضافه کنید تا بپزند. ولی اگر از مرغ استفاده میکنید، باید لوبیاها را جداگانه بپزید و سپس به خورش اضافه کنید. رب گوجهفرنگی را هم به مخلوط گوشت اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
سپس خوب تفت میدهیم تا رنگ باز کند. سبزی سرخ شده را هم اضافه کرده و با هم مخلوط میکنیم. لیمو عمانیها را سوراخ کرده و به خورش اضافه میکنیم. ۳ لیوان آب جوش نیز به آن اضافه میکنیم.
مرحله ششم
حالا درب قابلمه را میبندیم تا گوشت یا مرغ بپزد. سیبزمینیها را شسته و پوست کنده، به شکل خلالی نازک خرد کرده و در روغن تفت میدهیم. گوجهفرنگیها را هم به شکل نگینی خرد کرده و در یک تابه با کمی روغن تفت میدهیم.
مرحله هفتم
در مرحله آخر، وقتی که گوشت یا مرغ تقریباً پخته شد، گوجهفرنگیها را به قابلمه خورش اضافه میکنیم. زمانی که خورش روغن انداخت و جا افتاد، آماده است و میتوانید آن را با سیبزمینی سرخ کرده سرو کنید.