مواد لازم

مواد لازم و آموزش خورش تره فرنگی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش خورش تره فرنگی

خورش تره فرنگی یکی از خورش‌های خوشمزه و متفاوت ایرانی است که با روش‌های مختلف پخته می‌شود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله این خورش، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه یا ران مرغ ۴۵۰گرم
تره فرنگی ۵۰۰ گرم
نعنا تازه ۱۰۰ گرم
جعفری تازه ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار کافی

آموزش خورش تره فرنگی

مرحله اول

برای درست کردن خورش تره فرنگی خوشمزه، اول از همه ساقه‌های تره فرنگی را به اندازه دلخواه خرد می‌کنیم و سپس آنها را می‌شوییم تا کاملا تمیز شوند. بعد تره فرنگی را در یک آبکش می‌گذاریم.

مرحله دوم

اجازه می‌دهیم آب اضافی تره فرنگی خارج شود. سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم می‌گذاریم و تره فرنگی را در آن تفت می‌دهیم تا آب آن بخار شود.

مرحله سوم

حالا مقداری روغن مایع به تابه اضافه می‌کنیم و ادامه می‌دهیم تا تره فرنگی سرخ شود. سپس جعفری و نعنا را می‌شوییم و در آبکش می‌گذاریم تا آب اضافی آن خارج شود.

مرحله چهارم

جعفری و نعنا را روی تخته گوشت قرار می‌دهیم و ریز خرد می‌کنیم. سپس سینه یا ران مرغ را در یک قابلمه می‌گذاریم و مقداری آب به آن اضافه می‌کنیم تا روی مرغ را بپوشاند.

مرحله پنجم

قابلمه را روی حرارت بالا می‌گذاریم و منتظر می‌مانیم تا آب جوش بیاید. وقتی روی مرغ کف ایجاد شد، قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم، آب مرغ را دور می‌ریزیم و تکه‌های مرغ را می‌شوییم.

مرحله ششم

پوست پیاز را جدا می‌کنیم، سپس آن را می‌شوییم و به صورت نگینی ریز خرد می‌کنیم. یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم می‌گذاریم و مقداری روغن مایع در آن می‌ریزیم، سپس پیاز را به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله هفتم

به پیاز کمی زردچوبه اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا پیاز نرم و شفاف شود و بوی خامی زردچوبه از بین برود. سپس تکه‌های مرغ را به قابلمه اضافه می‌کنیم و سرخ می‌کنیم.

مرحله هشتم

حالا مقداری آب به قابلمه اضافه می‌کنیم تا روی مرغ را بپوشاند و اجازه می‌دهیم مرغ بپزد. سپس تره فرنگی، جعفری و نعنا را به مرغ اضافه می‌کنیم تا خورش جا بیفتد.

مرحله نهم

در آخر نمک و فلفل خورش را مزه می‌زنیم. می‌توانید کمی آب لیمو ترش تازه یا آبغوره به خورش اضافه کنید تا طعم بهتری پیدا کند. سپس خورش را در یک ظرف مناسب می‌کشیم و با پلو زعفرانی سرو می‌کنیم. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا