مواد لازم و آموزش خورش توت فرنگی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش خورش توت فرنگی
خورش توت فرنگی یک غذای خوشمزه و جدید است که در سطح بینالمللی شناخته شده و برای افرادی که به دنبال طعمهای تازه هستند، انتخاب عالیای به حساب میآید. برای یادگیری نحوه درست کردن این خورش خوشمزه، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۳ نفر | |
فیله مرغ | ۳۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد |
سس باربیکیو | ۶ تا ۷ قاشق غذاخوری |
شکر قهوه ای | ۲ قاشق غذاخوری |
آبلیمو | ۲ قاشق غذاخوری |
آب جوش | ½ لیوان |
عسل | ۲ قاشق غذاخوری |
توت فرنگی | ۱ و نیم لیوان |
نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا و زردچوبه | به مقدار کافی |
زعفران دم کرده | ۳ قاشق غذاخوری |
آموزش خورش توت فرنگی
مرحله اول
برای درست کردن خورش توت فرنگی، ابتدا فیله مرغ را با مقداری نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا و زردچوبه در یک کاسه مخلوط کنید. سپس مرغ را به خوبی ورز بدهید تا طعمدار شود.
مرحله دوم
پیازها را پوست کنده و به صورت خلالی نازک خرد کنید. سپس یک تابه را روی حرارت قرار داده و مقداری روغن به آن اضافه کنید و بلافاصله پیازها را داخل آن بریزید.
مرحله سوم
پیازها را تفت دهید تا طلایی و سرخ شوند. بعد از آن، در یک تابه دیگر مقداری روغن ریخته و فیله مرغ طعمدار شده را به همراه زعفران در آن سرخ کنید.
مرحله چهارم
برای تهیه سس خورش، در یک کاسه مناسب سس باربیکیو، شکر قهوهای، آبلیمو، عسل، نمک و فلفل سیاه را بریزید و به خوبی هم بزنید تا همه مواد مخلوط شوند.
مرحله پنجم
سس آمادهشده را به پیاز سرخ شده اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس فیلههای مرغ سرخ شده را همراه با آب جوش به مخلوط اضافه کنید و اجازه دهید خورش به مدت ۳۰ دقیقه بپزد.
مرحله ششم
توت فرنگیها را بشویید و به صورت ورقهای برش بزنید. سپس ۲۰ دقیقه قبل از پایان پخت، توت فرنگیها را به خورش اضافه کنید تا همه طعمها با هم ترکیب شوند. در نهایت میتوانید خورش توت فرنگی را با برنج سرو کنید. نوش جان!