مواد لازم و آموزش خورش ریحان برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش خورش ریحان
خورش ریحان یکی از خورشهای خوشمزه و خوشعطر ایرانی است که به روشهای مختلفی آماده میشود. برای یادگیری روش کامل و مرحلهبهمرحله تهیه خورش ریحان، لطفاً با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت گوسفندی | ۳۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
رب نارنج | ۱ قاشق غذاخوری |
ریحان | ۳۰۰ گرم |
نعناع | ۱۰۰ گرم |
تره | ۱۰۰ گرم |
گشنیز و جعفری | ۴۰۰ گرم |
برنج | ۴ پیمانه |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
بادمجان سرخ شده | اختیاری |
آموزش خورش ریحان
مرحله اول
برای تهیه خورش ریحان خوشمزه، ابتدا پیاز را خوب میشوییم و پوست میکنیم. سپس آن را در کمی روغن سرخ میکنیم و کنار میگذاریم. در یک قابلمه، روغن حیوانی را میریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم.
مرحله دوم
گوشتها را به تکههای کوچک خرد کرده و در روغن داغ تفت میدهیم تا رنگ آنها تغییر کند. سپس کمی فلفل و زردچوبه به آن اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم تا عطر آن خارج شود. بعد مقداری آب به اندازه کافی اضافه میکنیم.
مرحله سوم
حالا اجازه میدهیم گوشت به مدت دو و نیم ساعت با شعله ملایم بپزد. سپس سبزیجات را طبق مقدار ذکر شده پاک کرده، میشوییم و خیلی ریز خرد میکنیم. یک ماهیتابه را بر روی حرارت میگذاریم تا گرم شود.
مرحله چهارم
سبزیها را در ماهیتابه ریخته و کمی تفت میدهیم تا آبشان کشیده شود. پس از آن کمی روغن اضافه کرده و سبزیها را کمی سرخ میکنیم و به خورش اضافه میکنیم. حالا نمک و رب نارنج را به خورش میزنیم.
مرحله پنجم
سپس میگذاریم تا با حرارت ملایم سبزیها نیز بپزند. باید اجازه دهیم که خورش خوب جا بیفتد و روغن بیندازد. برنجی که از قبل شستهایم و با آب و نمک خیساندهایم را در یک قابلمه دیگر میریزیم و دو و نیم برابر آن آب اضافه کرده و با کمی نمک میگذاریم تا بپزد.
مرحله ششم
وقتی آب برنج کشیده شد، با کمی زعفران دم کرده میگذاریم تا آرام آرام با شعله کم دم بکشد. در نهایت کته را با کمی برنج زعفرانی تزیین کرده و در یک ظرف مناسب سرو میکنیم. خورش نیز در ظرفی جداگانه ارائه میشود.