مواد لازم و آموزش خورش زرشک آلو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش خورش زرشک آلو
خورش زرشک آلو یکی از خوشمزهترین غذاهای ایرانی است که میتوانید آن را به روشهای مختلف درست کنید. اگر میخواهید طرز تهیه این غذا را یاد بگیرید، در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
سینه مرغ | ۱ عدد |
آلو خشک | ۸ عدد |
زرشک | ۳ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۲ عدد بزرگ |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
دستور پخت خورش زرشک آلو
مرحله اول
برای درست کردن خورش زرشک و آلوی خوشمزه، اول پیازها را به شکل خلالی یا نگینی خرد کنید و با کمی روغن در یک قابلمه مناسب با حرارت متوسط سرخ کنید تا پیازها طلایی و کاراملی شوند.
مرحله دوم
وقتی پیازها سرخ شدند، تکههای سینه مرغ را به اندازه مکعبهای کوچک برش بزنید و به قابلمه اضافه کنید. مرغ را چند دقیقه تفت دهید تا همهاش سرخ و تغییر رنگ دهد.
مرحله سوم
بعد از اینکه مرغ را سرخ کردید، رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا خوب رنگ بگیرد. سپس آلوها را بشویید و به همراه زرشک به قابلمه اضافه کنید.
مرحله چهارم
اکنون زعفران دم کرده را به همراه نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به قابلمه اضافه کنید و مدت کمی تفت دهید تا ادویهها خوب با مواد دیگر ترکیب شوند. سپس گوجه فرنگیها را پوست کنده و به صورت پوره درمیآوریم.
مرحله پنجم
حالا گوجه فرنگیهای پوره شده را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید. سپس یک تا دو لیوان آب به قابلمه بریزید و حرارت را زیاد کنید تا آب زودتر به جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد، حرارت را کم کنید.
مرحله ششم
حالا صبر کنید تا خورش جا بیفتد و آب اضافی آن کم شود. این خورش معمولاً کم آب سرو میشود، پس نیازی به اضافه کردن آب بیش از حد نیست. در پایان، خورش زرشک آلو را میتوانید با برنج ساده یا کته سرو کنید.
نکات پخت خورش زرشک آلو
آلو خشک خانگی
آلو خشک یکی از مواد پرمصرف در آشپزی ایرانی است که از آن در تهیه بسیاری از غذاها استفاده میشود. اگر میخواهید آلو خشک را به روش خانگی و طبیعی درست کنید، آموزش زیر را مطالعه کنید.