مواد لازم

مواد لازم و آموزش خورش سبزی فسنجان برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش خورش سبزی فسنجان

خورش سبزی فسنجان یکی از غذاهای خوشمزه و محلی شهر لاهیجان است که با سبزی‌های معطر شمالی تهیه می‌شود. برای یادگیری طرز تهیه این خورش خوشمزه، با سایت رضیم در ادامه همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
مغز گردو ۳۰۰ گرم
سینه مرغ ۴۰۰ گرم
سبزی معطر ۳۰۰ گرم
سیر ۳ حبه
آب ۴ لیوان
رب انار ترش ۲ قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه به مقدار کافی

آموزش خورش سبزی فسنجان

مرحله اول

برای شروع تهیه خورش سبزی فسنجان، ابتدا پوست گردو را جدا کرده و سپس مغز آن را داخل غذاساز می‌ریزیم و کیکس می‌کنیم تا پوره شود. بعد از آن سبزی معطر (همچون گشنیز، نعنا، تره، چغندر، چوچاق و کوتکوتو) را خوب می‌شوییم.

مرحله دوم

حالا سبزی‌های معطر را داخل آبکش قرار می‌دهیم تا آب اضافی آن خارج شود. سپس سبزی‌ها را روی تخته خرد می‌کنیم و به قطعات ریز ساطوری می‌زنیم و کنار می‌گذاریم.

مرحله سوم

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت ملایم می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم تا کمی گرم شود. سپس سبزی معطر را به تابه اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا آب اضافی آن بخار شود و سبزی کمی نرم شود.

مرحله چهارم

حالا کمی روغن مایع به سبزی اضافه می‌کنیم و اینقدر تفت می‌دهیم که سبزی رنگ بگیرد و قوام یابد. مهم است که سبزی کاملاً سرخ نشود، بلکه فقط آب اضافی‌اش بخار شود.

مرحله پنجم

در این مرحله گردوی آسیاب شده را همراه ۲ قاشق غذاخوری سبزی که تفت داده‌ایم، در یک قابلمه مناسب می‌ریزیم. سپس آب را به آن اضافه کرده و به طور مداوم هم می‌زنیم تا گردو به خوبی در آب حل شود. سپس نمک و زردچوبه را نیز اضافه می‌کنیم.

مرحله ششم

قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و درب آن را می‌بندیم تا خورش شروع به جوشیدن کند. وقتی که خورش به جوش آمد، رب انار را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم تا رب کاملاً حل شود.

مرحله هفتم

در این مرحله درب قابلمه را کمی باز می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم خورش به مدت ۱۵ دقیقه بجوشد. بعد از این زمان، تکه‌های سینه مرغ را به خورش اضافه کرده و می‌گذاریم تا خورش جا بیفتد و مرغ به طور کامل پخته شود.

مرحله هشتم

در این حین، یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار داده و مقداری روغن مایع به آن اضافه می‌کنیم. سپس باقی‌مانده سبزی سرخ شده را به تابه اضافه کرده و سیر را پوست کنده و شسته، جدا می‌کنیم.

مرحله نهم

در این مرحله سیر را له کرده و به همراه سبزی در تابه می‌ریزیم و تفت می‌دهیم تا سبزی سبک و رنگش تیره شود. سپس این سبزی سرخ شده را به خورش اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم.

مرحله دهم

در نهایت اجازه می‌دهیم خورش به مدت ۲ تا ۳ ساعت روی حرارت ملایم بماند تا کاملاً جا بیفتد. پس از این زمان، خورش را از روی حرارت برمی‌داریم و در ظرف مورد نظرمان سرو کرده و با برنج می‌خوریم. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا