مواد لازم

مواد لازم و آموزش خورش سیب زمینی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش خورش سیب زمینی

خورش سیب زمینی یکی از خورش‌های خوشمزه ایرانی است که می‌توان آن را به روش‌های مختلفی درست کرد. برای یادگیری این آموزش آشپزی ادامه مطلب را بخوانید و با رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت خورشتی یا مرغ ۴۰۰ گرم
سیب زمینی ۴ عدد متوسط
هویج ۱ عدد متوسط
آلو خورشتی ۱۰ عدد
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد بزرگ
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت خورش سیب زمینی

تفت دادن پیاز

برای درست کردن خورش سیب زمینی مجلسی، ابتدا پیاز را به شکل ریز خرد کرده و با یک قاشق غذاخوری روغن در یک تابه تفت می‌دهیم تا نرم و شفاف شود.

اضافه کردن گوشت یا مرغ

در این مرحله، گوشت یا مرغ را به شکل خورشتی برش می‌زنیم و به قابلمه اضافه می‌کنیم. اگر بخواهیم از مرغ استفاده کنیم، می‌توانیم آن را به صورت تکه‌ای یا خرد شده اضافه کنیم.

افزودن ادویه

حالا کمی فلفل سیاه و زردچوبه به پیاز اضافه می‌کنیم و چند دقیقه تفت می‌دهیم تا ادویه‌ها خوب ترکیب شوند. زمانی که رنگ گوشت یا مرغ عوض شد، چهار پیمانه آب به قابلمه اضافه می‌کنیم و حرارت را زیاد می‌کنیم.

پخت گوشت یا مرغ

بعد از اینکه آب به جوش آمد، حرارت را کم کرده و اجازه می‌دهیم گوشت یا مرغ با حرارت پایین بپزند. در این حین، هویج را به شکل حلقه‌ای خرد کرده و سیب‌زمینی‌ها را به صورت درشت برش می‌زنیم.

تفت دادن هویج و سیب زمینی

در این مرحله، یک تابه مناسب روی حرارت قرار می‌دهیم و کمی روغن اضافه می‌کنیم. سپس هویج و سیب‌زمینی‌های خرد شده را کمی تفت می‌دهیم تا کمی سرخ شوند و مزه خامی نداشته باشند.

اضافه کردن سیب زمینی، هویج و آلو خورشتی

پس از اینکه گوشت یا مرغ کاملا پخته شد، سیب‌زمینی و هویج تفت داده شده را به همراه آلو خورشتی به خورش اضافه می‌کنیم. سپس، طعم غذا را می‌چشیم و نمک و ادویه‌های دلخواه را اضافه می‌کنیم.

افزودن زعفران دم کرده

وقتی خورش به خوبی جا افتاد و آب آن کم شد، زعفران دم‌کرده را اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم ۱۰ دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بماند. در نهایت، خورش را در ظرف مناسب می‌کشیم و با برنج سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا