مواد لازم

مواد لازم و آموزش خورش سیب و آلبالو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش خورش سیب و آلبالو

این خورش یک غذای خوشمزه و خاص ایرانی است که با آلبالو و سیب ترش درست می‌شود. خورش طعمی ملس دارد و خواص زیادی به دلیل وجود آلبالو دارد که طعم و رنگ خوب آن را به غذا می‌بخشد. در این خورش معمولاً از گوشت گوسفند استفاده می‌شود. می‌توان این خورش را کنار برنج سفید یا کته سرو کرد. آلبالو به غذایی که در این خورش استفاده می‌شود، خواص آنتی‌اکسیدانی می‌بخشد و به بالا بردن ایمنی بدن کمک می‌کند. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله این خورش با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
فلفل و زردچوبه و نمک به مقدار لازم
آلبالو ۲۰۰ گرم
شکر ۳ قاشق غذا خوری
سیب ترش ۴ عدد
کره به مقدار دلخواه

آموزش خورش سیب و آلبالو

مرحله اول

برای درست کردن این خورش خوشمزه، اول از همه پیاز را شسته و پوست گرفته و به صورت ریز خرد می‌کنیم. بعد یک قابلمه مناسب را روی حرارت قرار می‌دهیم و مقداری روغن داخل آن می‌ریزیم تا داغ شود.

مرحله دوم

زمانی که روغن داغ شد، پیازها را به قابلمه اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا پیازها شفاف شوند. وقتی که پیازها خوب نرم شدند، گوشت خورشتی را که شسته و خرد کرده‌ایم به قابلمه اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

حال باید گوشت را با پیاز تفت دهیم تا تغییر رنگ بدهد. سپس فلفل و زردچوبه را به آن اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم تا عطر آنها بیرون بیاید. بعد آب جوش اضافه کرده و می‌گذاریم تا با حرارت ملایم کاملاً بپزد.

مرحله چهارم

در این مرحله، آلبالوها را در یک کاسه می‌ریزیم. به آنها ۲ قاشق غذا خوری شکر اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا آب بیندازد. این آب باعث می‌شود خورش رنگ و لعاب بهتری پیدا کند. سیب‌های ترش را پوست کنده و خرد می‌کنیم.

مرحله پنجم

یک تابه را با کمی کره روی حرارت قرار می‌دهیم و سیب‌ها را به آن اضافه می‌کنیم تا کمی تفت بخورد. به سیب‌ها ۱ قاشق غذا خوری شکر اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا با شکر کمی تفت بخورد. بعد آلبالوها را هم به سیب اضافه کرده و دو سه دقیقه دیگر تفت می‌دهیم.

مرحله ششم

تا رنگ آلبالو به سیب‌ها برود. سپس سیب و آلبالو را به گوشت پخته شده اضافه می‌کنیم. به یاد داشته باشید که گوشت نباید خیلی آبکی شود. حرارت را کم کرده و می‌گذاریم تا خورش جا بیفتد. طعم این خورش ملس بوده و نیازی به آبلیمو، رب و زعفران ندارد.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا