مواد لازم و آموزش خورش سیر انار برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش خورش سیر انار
خورش سیر انار یکی از خورشهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که با دستورهای مختلفی تهیه میشود و برای شب یلدا گزینهای عالی است. برای یادگیری گام به گام طرز تهیه این خورش خوشمزه، با سایت آموزشی رضیم همراه شوید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
ران و سینه مرغ | ۵۰۰ گرم |
رب انار | ۲ قاشق غذاخوری |
انار دان شده | ۱ پیمانه |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
سیر | ۵ حبه |
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه | به مقدار کافی |
آموزش خورش سیر انار
مرحله اول
برای تهیه خورش سیر انار خوشمزه، ابتدا ران و سینه مرغ را به همراه کمی روغن در یک تابه مناسب قرار دهیم. سپس تابه را روی حرارت قرار میدهیم و یک سمت تکههای مرغ را به خوبی سرخ میکنیم.
مرحله دوم
حالا کمی زردچوبه، نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه میکنیم و بعد از سرخ شدن یک سمت تکههای مرغ، آنها را برمیگردانیم. در این مرحله، پیاز و حبههای سیر را ریز رنده کرده و به تابه میافزایم.
مرحله سوم
ادامه میدهیم تا پیاز سرخ شود، سپس رب انار را اضافه کرده و مخلوط میکنیم. بعد از آن، ۲ لیوان آب به تابه اضافه میکنیم و اجازه میدهیم به جوش بیاید. وقتی سس جوش آمد، انار دان شده را به مخلوط اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
حالا درب تابه را میگذاریم و اجازه میدهیم خورش به مدت ۱ تا ۱.۵ ساعت روی حرارت بپزد تا خوب جا بیفتد. پس از این مدت، خورش را در ظرف مورد نظر میریزیم و با برنج سرو میکنیم. نوش جان.