مواد لازم

مواد لازم و آموزش خورش شلغم برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش خورش شلغم

خورش شلغم یکی از خورش‌های خوشمزه است که در فصل‌های پاییز و زمستان بسیار محبوب است و به پیشگیری از سرماخوردگی کمک می‌کند. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله‌به‌مرحله این خورش، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پیاز متوسط ۲ عدد
تخم شنبلیله ۲۰ گرم
گوشت بوقلمون ۲۵۰ گرم
لپه ۱۵۰ گرم
شلغم پوست گرفته ۵۰۰ گرم
پودر رزماری نصف قاشق چای خوری
پودر نعناع نصف قاشق چایخوری
پودر زیره سبز نصف قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق غذا خوری
پودر آویشن نصف قاشق چی خوری
زردچوبه ۱ قاشق غذا خوری
پودر فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری

آموزش خورش شلغم

مرحله اول

برای تهیه خورش شلغم خوشمزه، ابتدا یکی از پیازها را بشویید و پوست بگیرید. سپس آن را رنده کنید. یک قابلمه برداشته و کمی روغن درون آن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. پیازها را اضافه کرده و تفت دهید تا کمی نرم شوند.

مرحله دوم

سپس سینه بوقلمون را به تکه‌های مربعی برش دهید و به مخلوط اضافه کنید. بعد از آن دوباره تفت دهید. مقداری آب به مخلوط اضافه کنید به طوری که فقط بوقلمون‌ها را بپوشاند. کمی فلفل سیاه هم اضافه کرده و بگذارید تا گوشت بپزد.

مرحله سوم

یکی دیگر از پیازها را نیز بشویید، پوست بگیرید و رنده کنید. سپس یک قابلمه دیگر را با کمی روغن روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. پیاز رنده‌شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید و سپس زردچوبه و رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید.

مرحله چهارم

در این مرحله وقتی مخلوط کمی تفت خورد،…

“““html

به لپه‌ها که قبلاً خیسانده‌ایم اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم. سپس آن‌ها را به گوشتی که حدود ۸۰ درصد پخته شده است، اضافه می‌کنیم. در یک ظرف جداگانه، کمی کره را ذوب می‌کنیم.

مرحله پنجم

شلغم‌ها را می‌شوییم، پوست می‌گیریم و به قطعات مربعی خرد می‌کنیم. سپس آن‌ها را در کره تفت می‌دهیم. وقتی که شلغم‌ها کمی سرخ شدند، آن‌ها را به قابلمه خورش اضافه کرده و اجازه می‌دهیم بپزند. همچنین می‌توانیم لپه‌ها را از قبل بپزیم تا زمان پخت خورش کمتر شود.

مرحله ششم

ادویه‌ها را به خورش در حال پخت اضافه می‌کنیم. فقط در انتهای پخت، نمک را اضافه می‌کنیم. رب گوجه‌فرنگی را هم با کمی روغن در تابه تفت می‌دهیم تا رنگ آن تغییر کند. سپس آن را به خورش اضافه کرده و منتظر می‌مانیم تا خورش جا بیفتد. در نهایت، خورش را با برنج سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)
مواد لازم و آموزش خورش شلغم برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا