مواد لازم

مواد لازم و آموزش خورش شکلات برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش خورش شکلات

خورشت به دسته‌ای از غذاها گفته می‌شود که ترکیبی از سبزیجات سرخ شده یا حبوبات آب‌پز هستند و معمولاً با گوشت و مقداری آب سرو می‌شوند. ما در اینجا طرز تهیه یک غذای خوشمزه و متفاوت با طعمی جدید را آموزش می‌دهیم که حتی برای درمان افسردگی نیز مفید است. شکلات هم به عنوان چاشنی خوبی برای تهیه غذا شناخته می‌شود. اگر در خانه‌تان کودکی بدغذا دارید که به سختی غذایش را می‌خورد، پیشنهاد می‌کنیم یک خورش شکلاتی به او بدهید. او به احتمال زیاد این غذا را رد نخواهد کرد و شما هم طعمی جدید را تجربه خواهید کرد. برای دیدن آموزش کامل و قدم به قدم تهیه خورش شکلات، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم خورش شکلات
گوشت گوساله ۲۰۰ گرم یا ۱۶ قطعه
پیاز ۱ عدد بزرگ
زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری
فلفل قرمز و فلفل سیاه به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
شکلات تخته‌ای تلخ ۱۰۰ گرم
شکلات شیرین ۱۰۰ گرم
نوتلا ۱ قاشق غذاخوری

آموزش خورش شکلات

مرحله اول

برای تهیه خورش شکلات لذیذ، ابتدا پیاز را شسته و پوست می‌کنیم، سپس آن را به صورت نگینی خرد می‌کنیم. بعد، یک تابه مناسب را روی حرارت قرار می‌دهیم و کمی روغن به تابه اضافه کرده و منتظر می‌مانیم تا داغ شود.

مرحله دوم

در این مرحله پیاز را به خوبی تفت می‌دهیم تا طلایی شود. سپس نیمه‌ای از پیاز داغ را جدا کرده و کنار می‌گذاریم و گوشت گوساله خرد شده را به تابه اضافه می‌کنیم. گوشت را برای چند دقیقه تفت می‌دهیم تا رنگش تغییر کند.

مرحله سوم

نکته مهم این است که برای تهیه خورش شکلات حتماً باید از گوشت گوساله استفاده کنید چون طبع این گوشت سرد است و در کنار شکلات که طبع گرم دارد، ترکیب بهتری ایجاد می‌کند.

مرحله چهارم

پس از اضافه کردن گوشت و کمی تفت دادن آن، ادویه‌ها را به گوشت می‌زنیم به جز نمک؛ زیرا نمک را بعد از پخته شدن گوشت اضافه می‌کنیم. حالا چند دقیقه دیگر تفت می‌دهیم تا ادویه‌ها و گوشت به خوبی ترکیب شوند. حال نوبت شکلات تخته‌ای است.

مرحله پنجم

اگر شکلات تلخ را دوست دارید، می‌توانید به جای ۱۰۰ گرم، مثلاً ۱۲۰ گرم شکلات تلخ و ۸۰ گرم شکلات شیرین اضافه کنید. می‌توانید بر اساس سلیقه‌تان میزان شکلات تلخ و شیرین را کم و زیاد کنید. حالا زمان آن است که شکلات را بن‌ماری کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله شکلات را در یک کاسه مناسب ریخته و بر روی بخار کتری یا سماور ذوب می‌کنیم. سپس آن را به خوبی مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود. برای پخته شدن گوشت در قابلمه حدود ۲ ساعت زمان نیاز است.

مرحله هفتم

برای سرعت بخشیدن به پخت خورشت می‌توانید گوشت را با نصف این زمان در زودپز نیز بپزید. وقتی گوشت پخته شد، نمک و بقیه پیاز داغ را به آن اضافه می‌کنیم و سپس سس شکلاتی که یکنواخت شده را به داخل قابلمه می‌ریزیم.

مرحله هشتم

برای جذاب‌تر شدن، یک قاشق غذاخوری نوتلا هم به خورشت اضافه می‌کنیم. این خورشت حتماً باید با برنج سرو شود تا یک تجربه جدید و متفاوت برای شما ایجاد کند. خورشت را داخل یک ظرف مناسب سرو کرده و در کنار برنج میل کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا